Survivor 2021. Georgiana Lupu, eliminată din concurs. Care au fost cei mai votați concurenți

georgiana-lupu-survivor.jpg

Georgiana Lupu, nominalizată de Jador, a părăsit Survivor România 2021
foto: Kanal D

Ediție emoționantă duminică seara, la Survivor România 2021, la Kanal D! Faimoșii și Războinicii s-au înfruntat într-un nou joc pentru comunicare, iar miza a fost uriașă: scrisori de la cei dragi, de acasă! Războinicii au câștigat și s-au bucurat, în lacrimi, de mesajele scrise ale persoanelor iubite. Lacrimile de fericire au fost înlocuite apoi cu lacrimi amare, căci un concurent a părăsit competiția. Este vorba despre Georgiana Lupu, de la Faimoși.

Alexandra Stan de la Faimoși și Musty Camara de la Războinici au așteptat “judecata publicului” pentru a afla care dintre ei va continua jocul în Republica Dominicană. Nu au fost însă singurii pe muchie de cuțit.

musty-survivor.jpg

Musty Camara
foto: Kanal D

Jador, preferatul publicului la Survivor România 2021

În ediția de duminică, Jador a fost cel mai votat concurent din echipa Faimoșilor, titlu câștigat anterior de Zanni. Este a doua oară de la începutul competiției când artistul ocupă primul loc în preferinețe celor de acasă. Jador a avut astfel posibilitatea să facă o nominalizare, iar aceasta a fost Georgiana Lupu. „Nu o să fiu corect, pentru că o să votez așa cum nu simt și nu ar trebui să o fac, dar o s-o fac pentru că așa e corect. Deși am promis că nu o s-o votez niciodată, o s-o votez chiar dacă mi se pare cea mai bună inimă dintre toți. O s-o votez pe Georgiana”, a spus Jador.

survivor_romania_2-alexandra-stan.jpeg

Alexandra Stan
foto: Kanal D

Georgiana se declară surprinsă de nominalizare și spune că a simțit că va fi, alături de Alexandra Stan, propusă spre eliminare. „Din punctul meu de vedere, Jador a fost corect și apreciez chestia asta, dar sunt surprinsă pentru că a spus că nu o să mă voteze niciodată. Pe parcursul zilei am simțit că o să fiu al doilea nume din echipă. Pe deoparte mă doare, pe de alta sunt ok”, a spus Georgiana.

Roxana Ghiță, preferata publicului la Survivor România 2021

De la Războinici, preferata publicului a fost Roxana Ghiță, iar aceasta a recunoscut că nu se aștepta la o asemenea onoare. „Aș vrea să le mulțumesc oamenilor de acasă că mă votează. Sunt surprinsă într-un mod plăcut, nu mă așteptam. Am fost o dată, care erau șansele să fiu iar, dar mă bucur. Mi-au luminat seara”, a spus Roxana. Acest titlu a obligat-o însă să facă o nominalizare din echipa ei, iar numele propus a fost Marilena. „Eu o voi nominaliza cu dragostea pe care i-o port acestei persoane. Pentru că este cea mai apropiată persoană de mine din acest grup și am avut nenumărate discuții și cred că o cunosc destul de bine. O voi nominaliza pe Marilena, cu toată dragostea”, astfel și-a motivat opțiunea Roxana Ghiță. Cea care a părăsit însă Survivor România 2021 a fost Georgiana Lupu.

Mesajul emoționant al Georgianei Lupu

„Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus. Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici. Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă. Mă doare că știu că aș mai fi rezistat. Am învățat la Survivor să supraviețuiesc, să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte. Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiție grea, în care face față doar cine lasă de la el, pentru că suntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei și sper ca unul dintre ei să câștige Survivor România”, a spus concurenta înainte de a-și îmbrățișa colegii.

Citește și:

Drama Georgianei Lupu, concurenta de la iUmor care s-a născut în pușcăria Jilava. Mama ei a furat mâncare și a primit 6 luni

Survivor 2021. Jador, copilărie plină de lipsuri: „Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1"

SURVIVOR 2021. Alexandra Stan, 10 poze fără sutien, la plajă. Cea mai sexy "Faimoasă" ar putea părăsi competiția

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Survivor România 2021 se anunță o competiție spectaculoasă, ținând cont de numele pe care le vedem pe lista concurenților. Kanal D a anunțat azi încă 3 vedete care se vor lupta în show-ul care se va filma în Republica Dominicană. Lista "Faimoșilor" este completă.

  • Ajuns la cel de-al doilea sezon, „Survivor România”, unul dintre cele mai intense reality al momentului, se pregătește să își trimită în „arenă” luptătorii, în jungla din Republica Dominicană. 12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipă, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1