SURVIVOR 2021 Cosmin Stanciu, eliminat din cauza problemelor la plâmâni. Zanni a plâns în hohote

cosmin-stanciu.jpg

Cosmin Stanciu, unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România 2021
foto: Kanal D

Se încheie visul SURVIVOR pentru unul dintre cei mai vechi concurenți. După 5 luni petrecute pe traseele din Republica Dominicană, Faimosul Cosmin Stanciu este nevoit să părăsească jocul, din cauza problemelor de sănătate. Cu 6 titluri mondiale WUKF și 7 europene, marele campion la karate a stârnit valuri de emoție la plecare.

A fost o seară apăsătoare la Survivor România, în ediția difuzată joi, la Kanal D. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat consiliu de urgență și, de obicei, asta înseamnă vești proaste.

"Acest concurent a avut probleme medicale, a fost sub supraveghere medicală, a urmat un tratament prescris de medic și nu mai primește acceptul medicului să intre pe traseele din Survivor România începând din acest moment. Acest concurent trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. Sănătatea este pe primul loc. Este în continuare sub tratament, dar decizia medicului e de a nu mai intra pe trasee la Survivor. Numele acestui concurent este Cosmin, pentru el Survivor România se oprește aici”, a anunțat Dan Pavel joi seara, în consiliul de urgență.

Cosmin Stanciu: "Un plămân este afectat și din cauza asta nu puteam respira"

Cosmin Stanciu a spus că are probleme mari la un plămân și nu a putut să facă recuperare în Republica Dominicană. „Mă simt ok, dacă nu fac eforturi. Mă aflu sub supraveghere medicală și fac tratament, dar nu pot intra pe traseu. Nu sunt apt să intru pe traseu. Din păcate pentru mine, ăsta era momentul de care îmi era cel mai teamă și s-a întâmplat. Pe principiul, de ce ți-e frică, de-aia nu scapi. La ultimul joc pe care l-am avut am acuzat niște dureri în zona spatelui, în zona pieptului, probleme pe care le-am avut și acasă. Aceste probleme au dus la insuficiență respiratorie, practic un plămân este afectat și din cauza asta nu puteam respira și aveam durerile acelea. Aici, la Survivor, totul este greu, mă refer la condițiile în care trăim, stăm în ploaie, stăm în curent și nu e ok pentru organismul nostru. Astea sunt consecințele. Sunt trist, dezamăgit, e acel moment în care de ciudă îți vine să plângi, dar nu o să fac asta. Tot ce mi-am propus în viață am făcut singur și mereu am reușit, atât pe plan sportiv și viața mea de zi cu zi. O să ajung cel mai mare antrenor, însă Survivor este unul dintre obiectivele pe care nu le-am putut îndeplini. E mentalitatea de campion și atunci când pierzi e greu. Survivor e o competiție extrem de grea, este o experiență unică și ceva din care înveți foarte multe”, a spus Cosmin Stanciu, potrivit Wowbiz.ro.

Zanni a plâns ca un copil. Ce mesaj i-a transmis Cosmin

Un moment emoționant a fost acela în care Zanni a fost copleșit de tristețe și nu și-a putut stăpâni lacrimile. Și cuvintele frumoase pe care i le-a adresat Cosmin au contribuit la repriza de plâns. "Zannidache mi-a făcut șederea aici mai ușoară. Dacă el ieșea mai repede din competiție, pentru mine nu ar fi fost Survivor așa ușor. E omul cu care am vorbit despre orice, e omul cu care am împărțit orice, am avut grijă unul de celălalt. A învățat să mă cunoască fără să spună prea multe. Am fost unul în mintea celuilalt de la început. Gândim la fel, faptul că ne exprimăm diferit, dar eu îl văd pe Zanni ce o să fie în viitor. Știu ce își dorește să facă și știu că are cel mai mare suflet din show-ul ăsta. Cred că știu totul despre el. Zanni este fratele meu, un prieten adevărat. E fratele meu mai mic și îl iubesc pentru cum este”, a spus Cosmin Stanciu.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Drama neștiută a lui Cosmin Stanciu: "Părinții mei sunt îngeri păzitori". Ce gest a făcut în memoria lor

SURVIVOR 2021 Ana Porgras, mesaj important pentru Zanni, după eliminare. Și-a arătat toată dragostea și susținerea

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1