SURVIVOR 2021 Cine a furat mâncarea? Adevărul despre scandalul dintre Zanni și Elena Marin

elena_marin-zanni-survivor.jpg

Zanni și Elena Marin sunt la cuțite la Survivor România
foto: Kanal D

Războiul dintre Zanni și Elena Marin de la „Survivor România” nu pare să se sfârșească prea curând. Cei doi conviețuiesc cu greu, iar Zanni o atacă încontinuu pe Faimoasă, adresându-i jigniri pe bandă rulantă. Cântărețul susține că Elena Marin este falsă și vrea ca și cei de acasă să vadă acest lucru.

Tensiunile dintre cei doi au atins cote maxime, deși Faimoasa a încercat să aplaneze conflictul. Zanni o umilește pe colega sa și îi spune că face orice pentru a se afirma în fața publicului. "Când e cu noi stă normal, dar când e lume și o vede lumea de acasă stă mai dreapta, vrea să pară că e miezul. Nu pot să înghit asta, când e cineva fals lângă noi, trebuie să i-o zic. Ești prea figurantă, ești prea disperată", a spus Zanni într-o ediție trecută, potrivit Wowbiz.ro.

Mama Elenei Marin suferă pentru fiica sa

Dorina, mama Elenei, este și ea contrariată de jignirile repetate aduse de Zanni fiicei sale. „Nu sunt de acord cu comportamentul lui, injuriile care i s-au adus fiicei mele nu sunt justificate și nici normale. Indiferent care era situația nu trebuia să se comporte așa”, a spus mama Elenei Marin, în emisiunea "Teo Show", de la Kanal D.

Omar, prietenul și colaboratul lui Zanni, a pus comportamentul nepotrivit al acestuia pe baza greutăților pe care le-a întâmpinat în viață. ”Ăsta e jocul acolo, vorbim de sălbăticie, Zanni e un bun strateg, poate că intimidarea concurenților de acolo este o strategie. Eu nu am frustrările pe care le are Zanni în viața lui, eu nu aș fi putut face niciodată așa ceva. Acolo oamenii și-ar da pielea de pe ei pentru o nucă de cocos”, a spus Omar, la Kanal D.

Simona Hapciuc: "Sebastian este acel care aruncă fitilul"

Simona Hapciuc, ultima eliminată din competiție, a intervenit și ea cu noutăți despre conflictul dintre Zanni și Elena Marin. „Eu m-am înțeles foarte bine cu amândoi la început, eram un trio destul de bine sudat. Nu știu exact unde s-a rupt această situație, dar cred că Zanni a fost alimentat în ura lui de către alte persoane. A fost alimentat de Alexandra Stan, iar acum e alimentat de către Sebi. Sebastian este acel care aruncă fitulul, iar Zanni face bomba să explodeze. Zanni e un copil bun. Elena îi spunea că empatizează cu povestea lui viață. Zanni a început s-o înjure pe Elena când au fost primele furturi, la primele furturi toată lumea s-a luat în Zanni. La un moment dat s-a spus că Alexandra Stan ar fi furat mâncarea și a dat intenționat vina pe Zanni”, a spus Simona Hapciuc.

Zanni către Elena Marin: „Babă cloanță, cotoranță”

Zanni s-a certat foarte tare cu Elena Marin. Cei doi și-au adus tot felul de reproșuri, dar Zanni a fost cel care a folosit cuvinte extrem de dure și de jignitoare la adresa dansatoarei. „Termină mai repede că te-am lăsat prea mult să vorbești prost! A fost o seară în care m-ai făcut căminist. Dacă îți permiți să mă tragi pe mine de urechi vreodată! Babă cloanță, cotoranță, că-ți mai zic o dată. Dacă tu îmi spui mie că ți-am furat mâncarea, îți mai spun o dată, aruncă-te în foc! Dacă tu îți permiți să îmi spui mie că ți-am furat mâncarea și o fura Alexandra Stan, că a recunoscut când a plecat că ți-a furat-o”, au fost cuvintele dure adresate de Zanni dansatoarei.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Cătălin Moroșanu l-a executat pe Zanni: "Caracter de doi lei, un nimeni". Ce l-a înfuriat pe Moro

Survivor România 2021. Zanni, concurentul cu 100 de tatuaje, a crescut la orfelinat. "Am tatuat pe mine numai sentimente"

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1