SURVIVOR 2021 Cine e Raluca Dumitru, cea mai nouă concurentă de la Faimoși. Ce salariu avea ca asistentă TV

raluca-dumitru.png

Raluca Dumitru, una dintre cele mai senzuale concurente de la SURVIVOR 2021
foto: Instagram

4 noi concurente vor intra la Survivor România, în ediția de joi, 8 aprilie. Printre acestea se numără și o fostă asistentă TV, care acum se ocupă de un magazin online de haine și de reclame în social media. Este vorba despre Raluca Dumitru.

Surprize în reality-show-ul de la Kanal D. După eliminarea Anei Porgras, eveniment care a creat iureș în rândul fanilor Survivor, în competiție vor intra nu una, ci 4 concurente sexy. După ce Click! v-a prezentat-o pe Irisha, pe numele ei adevărat Irina Ceban, acum faceți cunoștință cu Raluca Dumitru (34 de ani), una dintre cele 4 noi concurente de la Survivor 2021. Bruneta a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial și nu este străină de lumea televiziunii, căci a fost vedetă la Star Matinal, de la Antena Stars, alături de bunul ei prieten, Răzvan Botezatu. Ei au păsăsit însă postul TV în vara lui 2018, iar sursele Click! spuneau la acea vreme că aspectul financiar ar fi înclinat către acea decizie.

concurente-noi-survivor-romania.jpg

4 bombe-sexy intră azi (8 aprilie) la Survivor România. Fanii emisiunii fac tot felul de pronosticuri pe Instagram
foto: Instagram

Raluca Dumitru a plecat de la Antena Stars în 2018

Atât Răzvan Botezatu, cât şi Raluca Dumitru şi-au anunţat atunci plecarea de la postul din Băneasa pe conturile lor de socializare, unde le-au urat succes noilor colegi ce au preluat emisiunea. Surse din interiorul postului vorbeau în fapt despre o restructurare, şi nu de o demisie, aşa cum au lăsat Răzvan și Raluca să se înţeleagă. Se pare că pretenţiile lor salariale nu au fost prea bine primite de şefi.

"Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau veniturile. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri", au povestit aceleaşi surse pentru Click!, în vara lui 2018. 

raluca-dumitru2.png

Raluca Dumitru
foto: Instagram

Survivor 2021. Raluca Dumitru, fostă "Miss Superkombat"

Kanal D a confirmat deja prezența Ralucăi Dumitru în concurs, iar pe rețelele sociale se fac deja pariuri. Iată cum o prezintă postul turcesc pe cea mai nouă concurentă Survivor! Raluca Dumitru, o altă concurentă care va intra în competitia #survivorromania, este activă în spațiul monden autohton, cu numeroase apariții pe micul ecran, în show-uri de televiziune. A fost invitată să participe în videoclipurile unor artiști celebri precum Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL, BUG Mafia, Cristina Rus, și a fost selectată ca imagine pentru o serie de spoturi publicitare. Are în palmares titlul "Miss Superkombat 2011", alături de alte câteva Best Ring Girls, bruneta fiind pasionată de sport și de un stil de viață sănătos.

Citește și:

Cine este Irisha, noua concurentă de la Survivor. A fost finalistă „Bravo, ai stil”

4 concurente noi la SURVIVOR 2021! Faimoșii vor avea o colegă de la "Bravo, ai stil!"

 

Loading...