Survivor România începe pe 18 ianuarie. Vedetele şi-au lăsat familiile în lacrimi şi cu sarcini precise

c18.jpg

Cristina Şişcanu s-a despărţit cu greu de Mădălin Ionescu şi de fiica lor

Concursul “Survivor România” (Kanal D) a adunat la start vedete de top, printre ele numărându-se Cristina Şişcanu, Augustin Viziru, Ruby, Graţiela Duban şi Lino Golden. Înainte de a se despărţi de cei dragi, pentru aproape trei luni, concurenţii au trecut pe la sala de sport, au fost la cumpărături ori au predat ştafeta membrilor familiei. Bogdan Vlădău are mari emoţii, căci soţia lui este însărcinată.

Kanal D vrea să câştige războiul audienţelor cu posturile rivale, astfel că de sâmbătă şi până marţi, de la ora 20.00, va difuza un concurs greu, filmat în Republica Dominicană, locul unde zece vedete se vor lupta pentru a-şi depăşi limitele şi a demonstra că pot fi “supravieţuitori” ai Reality-ul “Survivor România”. 

Acest concurs a fost difuzat şi de PRO TV în anul 2016, însă nu a înregistrat succes. Reporterii Click! vă spun cum s-au pregătit participanţii la competiţie înainte de a se urca marţi în avion.  

c2.jpg

Bogdan Vlădău şi-a lăsat acasă soţia gravidă

Ana Claudia Grigore (30 de ani) alias Ruby i-a predate cheia casei bunicuţei sale, menţionând că îi va fi dor de sarmalele gustoase cu care femeia o răsfăţa. 

Solista nu este la prima competiţie de gen, ea testându-şi abilităţile  fizice şi în emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), filmată în jungla africană, dar şi în ”Asia Express” (Antena 1). 

Cristina Şişcanu (35 de ani)  a postat pe conturile sociale un mesaj sfâşietor, în care povestea că îi va fi foarte greu departe de fiica ei, Petra, în vârstă de doi ani şi jumătate, însă e convinsă că soţul ei, Mădălin Ionescu, se va descurca cu toată casa, dar şi cu afacerile, în lipsa ei: ”Ştiu că voi suferi după puiul meu. Ştiu că acolo va fi foarte greu, aproape că nu vom avea mâncare”, a spus, printre lacrimi, Cristina.  

c311.jpg

Graţiela Duban şi soţul ei şi-au încărcat bateriile în Maramureş

Iar Mădălin a scris un mesaj emoţionant: ”Cu câteva ore înaintea plecării spre Republica Dominicană. Lacrimi, zbucium, speranţă, determinare. Sentimente amestecate. Imagini fără cosmetizări, brute, necenzurate. Priviţi-le aşa cum sunt! Am văzut acest filmuleţ după ce a plecat Cristina. Mi-a fost foarte greu să-l urmăresc. Tensiunea e şi mai mare pentru că nu pot lua legătura cu ea. Nu ştiu ce simte, prin ce stări trece. A plonjat deja într-o experienţă care va avea un rol semnificativ în viaţa ei. Sunt, aşa cum realizaţi probabil, Mădălin Ionescu. Pentru o perioadă voi administra pagina şi contul Cristinei”. Dar şi Graţiela Duban (33 de ani), soţia actorului Andrei Duban, suferă: ”Când i-am spus fiului nostru că voi participa la «Survivor România», Armin a spus: «Mami, nu te duce, că nu vreau să te răneşti!»”, ne-a spus Graţiela Duban. 

c49.jpg

Ruby i-a predat bunicii sale cheile casei

Solistul Bogdan Vlădău (40 ani) a plecat şi el cu mari emoţii, întrucât şi-a lăsat soţia gravidă acasă. Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău vor deveni părinţi după şase ani de relaţie şi doi de căsătorie. Alături de aceste vedete vor mai concura Elena Ionescu, Mihai Onicaş, Asiana Peng, şi Cezar Juratoni. 

De cealaltă parte, echipa concurenţilor încă necunoscuţi publicului larg este formată din Adriana Popescu, Remus Laurenţiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniţă, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala şi Andi Constantin. 

Concurenţii vor avea de înfruntat condiţiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca nişte naufragiaţi pe o insulă pustie. Îşi vor construi singuri adăpost, se vor hrăni cu ce le oferă natura, vor încerca să găsească cele mai bune strategii pentru a se impune în grup şi a rezista cât mai mult într-un mediu străin, care nu are nimic din confortul cu care au fost obişnuiţi. 

Augustin Viziru şi Lino Golden şi-au încordat muşchii la sala de sport

Deşi a rămas cu sechele pe viaţă de la ”Ferma vedetelor”, unde, acum 4 ani, şi-a tăiat mâna cu toporul, Augustin Viziru (39 de ani), şi-a luat inima în dinţi pentru a-şi încerca iar norocul. 

c518.jpg

Augustin Viziru s-a antrenat ore întregi

În urmă cu doi ani spunea că nu-şi simte degetele, deşi a urmat tratamente costisitoare şi a suferit o operaţie de câteva ore. 

Înainte de a pleca în această aventură, celebrul actor a trecut pe la sala de sport, pentru a fi în formă în competiţie.

c612.jpg

Lino Golden este plin de tatuaje

Pe la sala de sport a trecut însă şi rivalul său din concurs, nimeni altul decât Lino Golden (22 de ani), copilul de suflet al lui Alex Velea.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1