Surprize la divorțul Ronei Hartner: “Cu sufletul era încă legat de fosta nevastă”

rona-hartner-sot.jpg

rona hartner si dj herve la nunta
Rona Hartner și DJ-ul franco-sicilian Herve Camilleri s-au căsătorit în 2019
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Rona Hartner (49 de ani) a anunțat că divorțează în urmă cu mai bine de 2 luni și jumătate, dar nici până acum artista și soțul ei, Herve Camilleri, nu au reușit să ajungă în fața notarului.

Actrița și soțul ei au revenit în prezent la sentimente mai bune, dar Rona consideră totuși că divorțul este un pas absolut necesar. “Va fi un divorț foarte frumos. Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură. Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a spus Rona Hartner, la Antena Stars.

“Dumnezeu cu mila, vom vedea!”

Deși inițial Rona nu a vrut să divulge motivele care au dus la ruptura dintre ea și soțul ei, la nici doi ani de căsnicie, actrița a spus abia acum adevărul gol-goluț. Se pare că artistul francez ar mai fi încă legat sufletește de fosta soție. “Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla. La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila, vom vedea”, a explicat actrița.

Citește și:

Ultimele detalii despre divorțul Ronei Hartner: "După căsătorie am devenit proprietatea lui personală"

Rona Hartner, dezvăluiri șocante despre divorț: «Am avut 55 de certuri într-un an!»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5