Surpriza verii! Trupele André, L.A., Body & Soul și Sweet Kiss se refac «La Bairam»

andre-andreea-balan-andreea-antonescu-reunire-iulie-2019.jpeg

Andreea Bălan și Andreea Antonescu pe o canapea la ședința foto pentru relansarea trupei Andre
Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit în trupa Andre

Trupe românești celebre precum André, L.A., Sweet Kiss, Body & Soul, Akcent, N&D, AXXA și 3Rei Sud Est se reunesc pe 16 și 17 iulie la Arenele Romane din București, în show-ul „La Bairam”.

În seara aceasta se vor auzi din nou melodiile de acum 20 de ani, piese care au marcat adolescenţa multora şi au stat în topurile radiourilor şi televiziunilor de atunci. Piese ca ale celor de la L.A. precum „Femeia”, „Ochii tăi”, „Toată viaţa mea” sau „Fără tine” vor fi cântate de Liviu Vârciu şi de unul dintre colegii lui, căci nu se ştie care dintre Aurelian Ciocan şi Adrian Zainea se va întoarce să cânte împreună cu el.

Sweet Kiss va cânta „Alin, Alin”

Veţi auzi din nou celebul refren al trupei Sweet Kiss „Alin, Alin, toţi mă strigă Alin/Sunt un băiat fin şi inimi curăț de venin/ Îmi plac fetele şi manelele/ Discotecile şi cișmelele/ Alin, Alin, eşti un băiat fin/ Te vreau lângă mine/ Şi după tine eu suspin/ Tu mă faci să mă simt bine/ Sunt femeie lângă tine/ Tu eşti totul pentru mine/ Eu sunt numai pentru tine/ Toate fetele mor după tine.../ Nopţi cu tine ele'şi doresc/ Toate fetele mor după tineeeee/ Pentru tine fata... e ceva firesc/ Tu, Alin, Alin, Alin, numai tu Alin/ Inima tu mi'o alini/ Tu, Alin, Alin, Alin”.

AXXA, 3rei Sud Est și Body & Soul vin „La Bairam”

Şi băieţii de la Body & Soul vor cânta celebra lor piesă „Super femei”, dar și hiturile „Când în noapte mă trezesc” şi „Ne-au topit căldurile”. Cei de la 3rei Sud Est vor aduce şi ei câteva melodii din repertoriul lor, piesele lor fiind mereu în topuri, fie că sunt lansate acum nişte ani, fie acum. Şi băieţii de la AXXA se vor reuni şi vor readuce piese precum „Marea te cheamă la ea”, dar şi altele pe care fanii le vor fredona cu plăcere.

Liviu Vârciu câștiga și 30.000 € pe noapte cu L.A.

Liviu Vârciu este unul dintre soliştii trupei L.A., actor în serialelele de la Antena 1 şi vedetă la acelaşi post, unde filmează pentru reality-showul cu Nea Marin și are o mulţime de proiecte. În primul rând, ar vrea să investească şi să producă primul lui film de lung metraj în care să şi joace. „E un vis mai vechi pe care vreau să-l duc la bun sfârşit într-un final”, ne-a mărturisit Liviu în urmă cu ceva timp. Şi tot el ar vrea să strângă bani ca să-i facă mamei lui o casă. Familia Vârciu a trecut printr-o dramă după ce fratele lui Liviu a murit într-un accident de motocicletă. Liviu a povestit de multe ori că i-a părut rău că pe vremea când cânta în trupa L.A. nu a ştiut să strângă banii pe care-i făcea, pentru că uneori câștiga şi contravaloarea unei garsoniere într-o singură noapte (30.000 de euro – n.r.) sau într-un weekend când avea mai multe concerte. Şi tot el povestea că îi pare rău că dădea banii fără să se uite şi nu îi mai primea înapoi.

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu cântă împreună "La Bairam"

«La 20 de ani de la debut, fetele André s-au maturizat»

Loading...

Citește și