Surpriză la Burlacul. Rodica Budurcă se retrage din emisiune după ce a făcut un accident grav cu mașina

img.jpg

Rodica se retrage din emisiunea Burlacul

Rodica Budurcă a venit la emisiune cu gândul să-l cucerească pe Burlac, dar alege să se retragă. Motivul pentru care tânăra afaceristă în vârstă de 24 de ani renunță la drumul către inima lui Andi Constantin este accidentul crunt pe care l-a suferit.

Rodica are 24 de ani și este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Deși foarte tânără, Rodica are deja o experiență de zece ani în muncă.

Tânăra afaceristă se numără printre cele mai norocoase femei pentru că din 150 de candidate înscrise pentru inima Burlacului, doar 25 au avut șansa să fie selectate, iar ea s-a numărat și printre cele 15 care au reușit să-l surprindă pe Andi și să câștige un trandafir. Iar cu toate acestea, a puns capăt drumului în emisiunea Burlacul!

burlacul_2.jpg

Rodica a venit în emisiune să-l cucerească pe Andi

Rodica Budurcă a venit dispusă să-și cunoască prințul și să rămână alături de el pentru totdeauna și deși nu a cunoscut identitatea Burlacului, a decis să dea o șansă iubirii și să se aventureze pe acest drum al cunoașterii, fără a avea detaliile călătoriei.

„Medicul mi-a spus că nu pt veni, trebuie să mă retrag”, a spus Rodica printr-un apel video. 

Cum se distrează concurentele în așteptarea Burlacului Andi Constantin

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1