Surorile Luciu, cuprinse de nostalgie! Ce fotografie de colecție a găsit Iuliana în album

surorile_luciu.jpg

surorile luciu
Surorile Luciu
Foto Antena 1

Nicoleta Luciu, în vârstă de 39 de ani, și sora sa, Iuliana (33) sunt două prezențe feminine care întorc capete indiferent de încăperea în care pășesc. Trupurile de model, decolteurile generoase și zâmbetele largi sunt doar câteva dintre atuurile surorilor care, de-a lungul timpului, au furat multe inimi. Deși vremea în care Nicoleta era o apariție frecventă pe micul eran sau în reviste a trecut, sora sa a rememorat cu drag și nostalgie acea perioadă și i-a remintit vedetei de timpurile în care erau tinerele! Iată cum arătau cele dou bombe sexy în urmă cu 10 ani!

Nicoleta Luciu și Iuliana s-au bucurat întotdeauna de multe priviri admirative din parte celorlalți datorită atuurilor pe care le posedă. În urmă cu ani buni, Nicoleta nu se sfia să pozeze în ipostaze care au încins imaginația domnilor și să renunțe la haine. Timpul a trecut, iar prioritățile celor două surori s-au schimbat. În ciuda fapului că nu mai participă atât de des la evenimentele mondene și păstrează discreția asupra vieții personale, cele două surori se gândesc cu drag la perioada în care au atins apogeul popularității.

luciu.jpg

nicoleta luciu si iuliana luciu
Iuliana a fost cuprinsă de amintiri și a distribuit o fotografie din "tinerețe" în care apare alături de Nicoleta
Foto Instagram Iuliana Luciu

Aflată în izolare și având ocazia de a răsfoi printre amintri, Iuliana a găsit o fotografie din tinerețe, după cum ea însăși s-a exprimat. Nu a ratat ocazia de a o distribui pe contul personal de Instagram și a o întreba pe sora sa dacă își aduce aminte de vremurile bune. Fanii au fost cuceriți de imaginea încărcată de Iuliana și nu au întârziat să le complimenteze pe surorile care au rămas la fel de frumoase și vesele ca atunci. 

nicoleta_luciu.jpg

nicoleta luciu
Nicoleta Luciu a pozat în Playboy
Sursa foto: Arhiva Click!

Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea-Ciuc

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să trăiască departe de zgomotul Capitalei la Miercurea-Ciuc, alături de soț și de cei patru copii. Pandemia de coronavirus nu i-a afectat prea mult viața de zi cu zi, deși recunoaște că nu este deloc ușor să ții ocupați patru copii.

Ea a povestit, pentru Viva, cum reușește să facă față autoizolării cu patru micuți plini de energie și chef de joacă. Vedeta a dezvăluit că încearcă să îmbine utilul cu plăcutul și că toți copiii săi au foarte multe teme de făcut și un timp de joacă limitat. 

 

Citește

EXCLUSIV! Luciu, 15.000 € ca să-şi arate sânii cei noi

Iuliana Luciu: «Nu voi poza niciodată goală!»

 

Loading...

Citește și

  • nicoleta luciu

    Cu șase apariții în Playboy, Nicoleta Luciu (35 de ani) pune pe jar imaginația bărbaților din 2000. Anii au trecut, Nicoleta a devenit soție, mamă, și-a pus silicoane, și-a scos silicoanele, dar un lucru a rămas la fel: fascinația pentru sânii ei voluptuoși. Deși este singura vedetă ale cărei poze nu au avut nevoie de retușuri, se pare că primul pictorial al Nicoletei în Playboy a fost un eșec.

  • A apărut de cinci ori în Playboy, dar bărbaţii încă suspină după formele ei apetisante. Frumoasa Nicoleta Luciu este în negocieri pentru un nou pictorial incendiar şi îşi va arăta noii sâni siliconaţi contra sumei de 15.000 €.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1