Sunt Teo Trandafir și Bursucu prieteni buni și în spatele camerelor de filmat? Mărturisirile prezentatorului

teo_si_bursucu_2.jpg

Cum se înțeleg Teo Trandafir și Bursucu, în spatele camerelor de luat vederi
Foto Facebook

Teo Trandafir și Bursucu par să aibă o relație perfectă pe micile ecrane, chiar dacă se mai „ciondănesc” uneori, spre amuzamentul telespectatorilor. Se pare, totuși, că cei doi prezentatori sunt printre puținii care se bucură de o relație de prietenie strânsă și în realitate, nu numai în cadrul platourilor de filmări. Bursucu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Teo și a mărturisit că nu s-au certat niciodată. Mai mult decât atât, prezentatorul susține că are ce învăța ce la colega lui de platou și că au ajuns să aibă o relație de prietenie, cei doi împărtășind unul cu altul detalii din viețile personale.

Adrian Cristea, alias Bursucu, colegul de emisiune al lui Teo Trandafor, a vorbit despre relația pe care o are, de fapt, cu îndrăgita moderatoare. După ce activat o perioadă pe post de coregraf, Bursucu i s-a alăturat lui Teo, în urmă cu câțiva ani, în prezentarea emisiunii „Teo Show” de la Kanal D. În cadrul emisiunii, cei doi au adesea schimburi de replici amuzante, însă acest lucru nu le-a afectat nicium relația, din contră! Bursucu susține că el și Teo „își spun tot” și că ea este „omul care poate să vorbească bune și rele”. De asemenea, întrebat dacă s-a certat vreodată cu vedeta, acesta a mărturisit pentru Dc News faptul că nu a avut niciodată loc un astfel de incident. 

teo_si_bursucu.jpg

Teo și Bursucu au o frumoasă relație de prietenie
Foto Facebook

 

„Niciodată, nici măcar așa de la ceva mic. Noi întotdeauna am discutat despre cum am putea schimba să fie mai bine, dar niciodată nu ne-am certat”, a spus Bursucu. „La începutul relației noastre profesionale spuneam: E inteligentă, e spontană, e creativă', dar am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât lucrurile astea mi se par atât de… firești. Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce învăța, omul cu care pot să vorbesc bune, rele, îmi spune tot, îi spun tot, ne știm viețile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de început. Dacă există doi prezentatori într-o emisiune și dacă cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o să meargă niciodată”, a mai adăugat acesta. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Teo Trandafir (50 de ani) este o persoană cunoscută, cu vechime, în sfera prezentatorilor TV. În ciuda faptului că are un loc de muncă care îi asigură un venit stabil, Teo a dorit la un moment dat în viaţa sa să facă o investiţie care nu s-a dovedit a fi deloc una inspirată. Prezentatoarea a vorbit deschis despre eşecul său, dar şi despre zvonurile care a au ca protagonistă.

  • andreea bursucu

    Adrian Cristea, cunoscut în showbiz ca Bursucu', nu îşi mai încape în piele de fericire de când a devenit tătic. Anays Maria a venit pe lume în urmă cu o lună şi de atunci îşi bucură părinţii cu orice mic gest pe care îl face. Celebrul ei tată a făcut publică o imagine cu micuţa de la o şedinţă foto specială pentru bebeluşi, fotografie în care fetiţa este adorabilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1