“Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Ruby și-a "devorat" iubitul în văzul tuturor FOTO

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_ruby4.jpg

sunt celebru, scoate-ma de aici
Ruby și-a revăzut iubitul după 21 de zile în jungla de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
foto: Bogdan Mitu

Proaspăt revenită din jungla africană, unde a stat 21 de zile în cadrul reality show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Ruby a dat năvală în brațele iubitului său, care a așteptat-o la aeroport cu un imens buchet de flori.

După ce a îndurat foamea în Africa de Sud, unde a filmat timp de trei săptămâni pentru emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cântăreața l-a "devorat" pe iubitul său, dansatorul Adrian Robert, la revenirea în țară.

“Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Ruby aproape că și-a înghițit iubitul

 • sunt celebru, scoate-ma de aici
  “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Ruby e fericită că a ajuns pe pământ românesc
  foto: Bogdan Mitu
 • sunt celebru, scoate-ma de aici
  Ruby a scăpat de bubele de pe față, pe care le-a căpătat în timp ce a filmat pentru “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
  foto: Bogdan Mitu
 • sunt celebru, scoate-ma de aici
  Ruby i-a arătat iubitului cât de mult i-a lipsit, după trei săptămâni în cadrul emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
  foto: Bogdan Mitu
 • sunt celebru, scoate-ma de aici
  Ruby, una dintre vedetele de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a fost așteptată de prieten cu un mare buchet de flori
  foto: Bogdan Mitu
 • sunt celebru, scoate-ma de aici
  “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Ruby și iubitul său nu s-au sinchisit de blițurile fotografilor
  foto: Bogdan Mitu
 • Maximize

1/5

Ruby a fost extrem de fericită să-și revadă prietenul, care s-a înființat marți dimineața, la ora 09.00, pe aeroport, cu un imens buchet de flori și l-a sărutat minute în șir, în văzul tuturor. Cei doi îndrăgostiți nu au ținut cont de faptul că erau fotografiați și și-au văzut mai departe de sesiunea de săruturi și îmbrățișări.

După o relaţie de peste 7 ani cu managerul ei, Cristian "Oxi” Constantin, cei doi s-au despărţit. Ulterior, Ruby, una dintre vedetele de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, s-a îndrăgostit de dansatorul Adrian Robert, băiatul alături de care a filmat scene senzuale pentru videoclipul piesei "Stinge lumina”, lansat în 2012. În prezent, cei doi sunt colegi de scenă, dar şi iubiţi nedespărţiţi.

“Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Ruby nu mai are coșuri pe față

ruby-2.jpg

sunt celebru scoate ma de aici
Enervată la culme, Ruby a început să ţipe la Moroşanu, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"
Foto: Captură Pro TV

 

Ruby a revenit din jungla de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” vizibil schimbată, cu mai puține kilograme și obosită după un zbor lung de peste 10 ore, cu escală în Turcia. Din fericire pentru ea, bubele care i-au apărut pe față, în timp ce se afla în Africa de Sud, nu mai sunt vizibile, cel mai probabil fiind acoperite de machiaj.

Ana Claudia Grigore, alias Ruby, s-a numărat printre vedetele cere au concurat pentru titlul de "rege-regină a junglei", în Africa de Sud. În cadrul show-ului, solista a încercat să mănânce tot felul de ciudăţenii: penis de taur, anus de struţ, creier de vită, sarmale din fudulii de porc, însă nu a rezistat. După 21 de zile, ea a reușit performanța să ajungă în finală, alături de Dorian Popa și Cătălin Moroșanu, dar nu a avut norocul să fie încoronată regină a junglei africane, titlul fiind adjudecat de luptătorul de K1.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1