Stela Enache, şah mat la eleganţă: A cântat “Ani de liceu” cu Fuego

22769670_1339806849479661_1470099666202995912_o.jpg

Stela Enache, Florin Bogardo, Ani de liceu, Marina Florea, Fuego, Gramofonul cu amintiri, spectacol Pitesti
Fuego şi Stela Enache
foto: Facebook/Paul Surugiu

Sunt câteva artiste în showbiz care ne-ar putea da, la orice oră, lecţii de stil. Printre ele se află şi solista Stela Enache, care recent a atras toate privirile cu ţinuta şi cu atitudinea. Pe 19 octombrie, văduva lui Florin Bogardo a susţinut un recital de senzaţie la Teatrul ”Alexandru Davila” din Piteşti, în show-ul ”Gramofonul cu amintiri”.

Stela Enache (67 de ani) nu a urcat singură pe scenă, ci alături de colega Marina Florea (55 de ani) şi de Paul Surugiu, alias Fuego, şi ei puşi la patru ace. Gazdele spectacolului au pregătit şi un moment-surpriză, în care Fuego şi Stela Enache au interpretat, în duet, piesa ”Ani de liceu”, coloana sonoră a filmului de succes ”Liceenii”. Melodia, compusă de regretatul Florin Bogardo (1942-2009), soţul Stelei Enache, are mare priză la public, datorită versurilor pline de semnificaţie: ”Ani de liceu cu emoţii la română / Scumpii ani de liceu când la mate dai de greu / Ani de liceu când ţii Soarele în mână / Şi te crezi legendar Prometeu”. Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă până în pământ, confecţionată dintr-un material cu inserţii strălucitoare, Stela Enache a demonstrat că frumuseţea nu are vârstă.

Stela Enache, Florin Bogardo, Ani de liceu, Marina Florea, Fuego, Gramofonul cu amintiri, spectacol PitestiZoom
Au ridicat sala în picioare cu piesa "Ani de liceu"
foto: Facebook

Coafura şi tocurile înalte au completat perfect ţinuta de gală. Marina Florea, şi ea solistă din Generaţia de Aur, n-a fost mai prejos şi a mizat tot pe strălucire, purtând o rochie cu multe paiete argintii. Datorită succesului pe care l-au avut la public, cei trei artişti au mai programat o reprezentaţie pe data de 22 noiembrie.

Stela Enache, Florin Bogardo, Ani de liceu, Marina Florea, Fuego, Gramofonul cu amintiri, spectacol PitestiZoom
Marina Florea a fost şi ea la înălţime
foto: Facebook/Paul Surugiu

“Gramofonul cu amintiri” este un vis împlinit pentru mine, reușind să aduc în față, pe scenă, alături de colegii mei, piesele copilăriei, într-un show sclipitor, ce renaște revista piteșteană, un gen de care românii au nevoie în continuare. Au răsunat și o vor face din nou, pe 22 noiembrie, tot în Sala Mare a Teatrului Davila, cele mai frumoase hituri ale celor mai iubiți compozitori. Și nu vreau vreo statuie pentru această idee, dar mi se pare că trebuie să evoluăm, păstrând ce-i bun, ce-i înalt. Le mulțumesc tuturor celor implicați – 30 de oameni pe scenă, echipei tehnice, invitaților mei, managerului Nicolae Poghirc, precum și celor două stele ale românilor, care strălucesc în acest spectacol – Stela Enache și Marina Florea, noi trei fiind elevii aceluiași maestru, căci am fost lansați de George Grigoriu, în perioade diferite. Nu știu dacă e vorba de nostalgie sau nu, dar muzica aceasta e adevărată bucurie a românilor și am fost onorat să văd o sală plină! Avem nevoie de muzica ușoară! Iubiți-ne!”, a fost mesajul emoţionant scris de Fuego pe Facebook.

Stela Enache, Florin Bogardo, Ani de liceu, Marina Florea, Fuego, Gramofonul cu amintiri, spectacol PitestiZoom
"Gramofonul cu amintiri" va fi pus în scenă şi pe 22 noiembrie

loading...
Loading...

Citește și