VIDEO Ștefan Bănică a cântat pentru prima dată cu soția Lavinia. Ce bine le stă împreună și în muzică!

stefan_banica-lavinia-parva.jpg

Ștefan Bănică și Lavinia, duet de Crăciun
foto: Antena 1

Forțat de pandemie, Ștefan Bănică a întrerupt maratonul concertelor de Crăciun de la Sala Palatului, dar a găsit soluția ideală pentru a-și colinda fanii: a cântat la televizor. Ștefan Bănică a pregătit o emisiune specială, intitulată “Acasă de Crăciun”, care a fost difuzată chiar în seara de Crăciun, pe 25 decembrie, la Antena 1!

"Vor fi momente pline de emoție, bucurie, magie și invitați unul și unul! Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, și atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Așa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiției concertelor mele de Crăciun. Crăciunul nu se amână niciodată și mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiții si de normalitate. În felul asta, răspund miilor de mesaje în care m-ați întrebat dacă există vreo șansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an. Așa că ne vom întâlni, însă doar pe micul ecran. Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă", a dezvăluit Ștefan Bănică.

stefan-banica-radu-stefan-fiu.jpg

Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan
foto: Antena 1

A cântat pentru prima dată alături de soția lui, Lavinia

"Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb și mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar și o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soția mea, Lavinia, și o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ștefan. Și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul meu. Sper că v-am făcut curioși și vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului. Vă urez, în primul rând, să fiți sănătoși, să aveți sărbători fericite și să ne revedem într-un an nou mai bun!”, a dezvăluit Ștefan Bănică înainte de difuzarea momentului.

Ștefan Bănică, poze de Crăciun cu toată familia: soția Lavinia, fiul Radu Ștefan, dar și o prezență surpriză

Ştefan Bănică, despre viața de familie: «Lavinia este o mamă implicată şi o bună prietenă pentru ceilalţi copii ai mei»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1