Ştefan Bănică jr. şi amicul Sabin Ivanof au căzut la pace

bloc-banica.jpg

Partenerii de afaceri deveniţi duşmani au renunţat la proces şi au împărţit frăţeşte apartamentele din blocul pe care l-au construit în cartierul Aviaţiei

În sfârşit, s-au înţeles! Ştefan Bănică şi fraţii Sabin şi Bogdan Ivanof au preferat să pună punct războiului din instanţă pentru a profita de pe urma afacerii pe care au făcut-o împreună. Aşa că au împărţit frăţeşte apartamentele din blocul pe care l-au construit în cartierul Aviaţiei.

“Ia act şi consfinţeşte înţelegerea intervenită între reclamanta IPG Impact SRL şi pârâtul Bănică Ştefan”, este soluţia dată de judecători de la Tribunalul Bucureşti  în procesul deschis de aproape doi ani.

Lupta dintre Ştefan Bănică şi fraţii Sabin şi Bogdan Ivanof s-a terminat, însă asta după ce au avut loc negocieri peste negocieri pentru ca ambele părţi să aibă de câştigat. “Au împărţit clădirea. Ştefan Bănică a primit patru apartamente, iar fraţii Ivanof patru apartamente. Bănică le-a închiriat deja unei firme, iar fraţii Ivanof  le pot vinde”, au declarat, pentru Click!, surse din apropierea fraţilor Ivanof.

Aşa că cei trei foşti parteneri de afaceri încep abia acum să-şi recupereze din bani. Iar investiţia pe care au făcut-o a fost imensă. Blocul de patru etaje, de pe strada Emanoil Porumbaru din Capitală, i-ar fi costat peste 2 milioane de euro şi o prietenie care îi lega de ani de zile. Pe vremea când Ştefan Bănică şi Andreea Marin erau căsătoriţi, erau adesea văzuţi în compania soţilor Sabin Ivanof şi Simona Pătruleasa.

Andreea Marin, scutită de proces

Vedeta s-a trezit și ea târâtă în acest război pentru că atunci când s-a pornit construcția era căsătorită cu artistul. Bruneta chiar ar fi contractat alături de soțul ei și de mama acestuia un împrumut în valoare de 1,68 de milioane de euro, bani pe care i-au investit în terenul pe care s-a ridicat clădirea. Judecătorii au decis însă că ea nu are nici o legătură cu scandalul dintre Bănică și frații Ivanof și au respins cererea de chemare în judecată în cazul ei, făcută de frații Ivanof.

Loading...

Citește și

  • Bogdan Ivanof şi fratele său Sabin, au fost ţepuiţi de Ştefan Bănică JR.

    După ce el şi fratele său, Sabin, au fost ţepuiţi de Ştefan Bănică, Bogdan Ivanof nu renunţă la afaceri! Împreună cu un italian, acesta a deschis, săptămâna trecută, o locaţie de lux pe malul Lacului Herăstrău. Pentru ca lucrurile să meargă bine de la început, Bogdan a „introdus-o” în schemă pe cumnata lui, Simona Pătruleasa, care este imaginea afacerii cu îngheţată.

  • Prieten, prieten, dar brânza-i pe bani! Se pare că acest proverb îi este străin lui Ştefan Bănică jr, care a ajuns să se judece la tribunal cu fraţii Bogdan şi Sabin Ivanof. Aceştia din urmă au explicat, pentru Click!, cum au ajuns la ceartă din cauza blocului de locuinţe pe care l-au ridicat împreună.

  • stefan banica

    Ștefan Bănică Jr (47 de ani) și Lavinia Pârva (30 de ani) par a fi din ce în ce mai îndrăgostiți în ultima perioadă. Dacă la începutul anului se zvonea că ar fi probleme în Paradis, mai nou, se pare că relația celor doi este mai sigură ca niciodată.

  • femeile din viata lui stefan banica jr

    Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr.(47 de ani) au fost numeroase. Artistul are două căsnicii eșuate în palmares,cu Mihaela Rădulescu (46 de ani) și cu Andreea Marin (40 de ani). A avut numai relații tumultoase, care s-au lăsat cu scandal.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1