Ştefan Bănică, despre căsătoria cu Lavinia: "Mi-a adus linişte şi echilibru"

untitled.png

Foto
Ştefan Bănică a vorbit despre carieră, copii şi căsătoria cu Lavinia
Foto:Captură video

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ştefan Bănică Junior a fost invitat în platoul emisiunii “Dincolo de aparenţe” pentru a vorbi atât despre carieră, cât şi despre viaţa sa personală pe care, în general, preferă să o ţină departe de ochii curioşilor. Ştefan a împlinit 50 de ani de viaţă pe 16 octombrie şi munceşte în industria muzicală de 30 de ani.

Ştefan Bănică (50 de ani) a decis, după şase ani de relaţie cu solista Lavinia Pârva (32 de ani), să-şi oficializeze relaţia. Şi-a dorit un chef intim, peste graniţă, iar invitaţii au fost aduşi în Bulgaria, la Balcic, sub pretextul sărbătoririi în avans a zilei de naştere a lui Ştefan. 

În timpul emisiunii, Ştefan a recunoscut că s-a căsătorit cu Lavinia şi a subliniat că nu îi place să discute despre aspectele intime ale vieţii sale pentru că preferă să le trăiască departe de lumina refectoarelor. "Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, au fost cuvintele lui Ştefan. "Lavinia merge cu mine în concerte atunci când doreşte, uneori vine, alte dăţi nu. Trebuie să fie conştientă că nu pot petrece foarte mult timp cu ea, eu mă ocup de altceva atunci. Asta le spun şi copiilor mei când vin, că trebuie să se descurce şi să îţi ocupe timpul în lipsa mea", a relatat artistul

Ştefan a mai vorbit despre relaţia pe care o are cu fiica sa, Violeta. A povestit că nu are prea mult timp pentru a se întâlni cu cea mică pentru că programul lui nu coincide cu cel al fiicei sale. A spus, glumind că fiul său, Ştefănel, trece prin perioada adolescenţei şi că este cu capul în nori. "El este în lumea lui acum, este boem, nu mai este un copil, a participat la balul bobocilor la liceu, ehee...". 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • lavinia pirva stefan banica jr nunta bulgaria

    Ştefan Bănică şi-a început ziua la radio Europa Fm, unde a fost primit cu urări şi tort. Chiar dacă era extrem de emoţionat la împlinirea celor 50 de ani, artistul nu a scăpat nici de această dată detalii de la nunta de luna trecută cu Lavinia Pârva, dar a devenit brusc serios. Solistul s-a rezumat doar să confirme căsătoria şi să facă glumiţe pe această temă cu buna lui prietenă, Emilia Popescu, care l-a sunat în direct.

  • Ştefan Bănică (49 de ani) a decis, după şase ani de relaţie cu solista Lavinia Pârva (32 de ani), să-şi oficializeze relaţia. Şi-a dorit un chef intim, peste graniţă, însă invitaţii au fost aduşi în Bulgaria, la Balcic, sub un alt pretext, de teamă ca nu cumva vreun mesean, mai guraliv din fire, să îi dea de gol.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5