Speranță pentru Kamara. Are legătură cu fiul său, care suferă de tetrapareză spastică

kamara-oana-fiu.jpg

Micuțul Leon, alături de părinții lui
foto: Facebook

Kamara (45 ani) este mândru de toate progresele pe care le face Leon, fiul său de 6 ani, în procesul său de vindecare. Acum s-a întrezărit o nouă speranță și o bucurie pentru solist.

Pe lângă toate tratamentele și operațiile costisitoare pe care le face micuțul care suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică, Kamara a mai găsit o “portiță” de a strânge bani pentru Leon. Ajutat de un prieten, a lansat astfel prima monedă virtuală de donație din România și iată că Leon are acum ceea ce se numește Leon Coin.

leon-coin.jpg

"Leon coin", prima monedă virtuală de donație din România

“Am o veste minunată, dragii mei. Azi se lansează oficial prima monedă virtuală de donație din România. O idee care a devenit posibilă cu ajutorul și priceperea lui Sergiu Luca. Puteți începe să achiziționați moneda vituală Leon Coin de pe platforma https://irobotexchange.com/leon-coin/

și astfel puteți ajuta cauza lui Leon și totodată să și câștigați! Puteți achiziționa prima monedă virtuală de donație din România pentru Leon, Leon Coin”, a postat Kamara pe rețelele de socializare.

Citește și:

Leon cântă și recită. Video emoționant cu băiețelul lui Kamara după tratamentul din Turcia

VIDEO Fiul lui Kamara conjugă verbe, numără în engleză și cântă superb. Solistul e un tătic mândru

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1