Speak şi Libelula, pregătiţi să devină părinţi: «Îmi doresc să fiu mamă tânără»

speak.jpg

Speak şi Libelula
Foto Instagram

Speak şi Cristina Ştefania sunt pregătiţi să fie părinţi, cei doi sunt în culmea fericirii şi se iubesc enorm. Sunt prezenţi la multe evinemente şi par de nedespărţit.

Ştefania, iubita artistului a trecut din poziţia de dansatoare, în cea de cântăreaţă şi pare să i se potrivească de minune. Artista şi-a lansat primul single care a fost un adevărat succes, iar mai apoi cei doi partenenri de viaţă, au devenit şi parteneri de scenă, lansnd o piesă în colaborare. Aceştia concertează împreună şi par să devină cel mai apreciat cuplu al anului.

Ştefania a mărturisit că vrea să fie o mamă tânără, şi că iubitul ei este cam exigent cu ea pe plan muzical.

"Dimineţile fără el sunt groaznice... de fapt mă trezesc când vine el acasă, nu-mi lipseşte foarte mult. Părinţii lui m-au primit cu braţele deschise, nu, nu au spus că sunt prea mică. Dacă vrea copil, i-am luat un căţeluş, de fapt îmi doresc să fiu mamă tânără, când va fi, o să vă anunţ. El este exigent cu mine, vrea să fiu perfecţionistă când vine vorba de muzică" a declarat aceasta la tv.

Loading...

Citește și

  • Toată lumea aştepta să vadă dovada clară că Adelina Pestriţu are o relaţie şi iată că fotoreporterii Click! au pe fază. Celebra brunetă a fost surprinsă în plină stradă, cu noul ei iubit, Fucky. Chiar dacă era o zi mohorâtă şi cu câteva grade în termometru, iată că frigul le-a amplificat pasiunea.

  • speak

    Se poate spune oficial că relația cu Adelina Pestrițu e istorie! Speak are o nouă iubită și e cel puțin la fel de superbă ca toate celelalte femei din viața artistului. Totuși, nu prea îi pică bine aluziile la fosta parteneră.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1