Speak şi iubita lui devin părinţi? Ce a declarat Ştefania

speak.jpg

Speak şi Ştefania
Foto Instagram

Speak şi Ştefania au o relaţie de dragoste de invidiat şi se gândesc la un copil. Ştefania, poreclită Libelula, datorita faptului că a apărut în videoclipul artistului, înainte ca ei să confirme relaţia, a declarat că îşi doreşte să fie o mamă tânără.

 

Cei doi au mărturisit că şi doresc să devină părinţi, însă nu este momentul potrivit. Ştefania a declarat că le ajunge câinele de care au grijă momentan, şi că, îl consideră ca pe un fiu, însă şi-a menţinut opinia. Vrea să fie o mamă tânără, dar nu prea curând.

"Câinele este precum un copil mic. Cred că ăsta a fost de fapt planul, să mă obişnuiesc uşorul cu uşorul. Îmi doresc să fiu o mamă tânără, însă nu sunt pregătită încă. Mai copilăresc puţin cu Bimbo (n.r.-căţelul). Bimbo este dependent de amândoi şi ne-a apropiat şi mai mult. Ne-a dresat destul de bine. (...) Mie nu prea îmi place să ies, dar când ieşim ne distrăm. (...) Mâine mă programez pentru permis. Conduc foarte bine. (...) Dacă îşi va face un tatuaj (n.r.-Speak), atunci va fi portretul meu", a Ştefania în cadrul emisiunii "Răi da' Buni".

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1