Soțul Oanei Roman l-a agățat pe Internet pe transsexualul Delia Rexha? «Îmi caut o amantă»

34.jpg

Marius Elisei susține că era beat când a făcut isprava. Transsexualul Delia Rexha este solist de manele

Oana Roman susține că nu infidelitatea a fost motivul despărțirii, însă iată că ies la iveală detalii picante din mariajul vedetei tv.

Transsexualul Delia Rexha, solist de manele, a făcut public schimbul de mesaje avut cu Marius Elisei, care l-a în abordat, în privat, pe Facebook. Iată ce i-a scris soțul Oanei: ”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea. Vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta (n.r. - Oana). Îmi place corpul tău și nu contează că eşti transsexual. Ce contează asta?”.

Marius a recunoscut că a purtat această conversație, dar a subliniat, însă, că era sub influența alcoolului și tot ce a spus au fost, de fapt, glume: „E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche. Nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat Marius Elisei pentru spynews.ro.

Oana Roman a spus: „În acest sens voi trimite, dacă este nevoie, notificări prin avocat tuturor celor care nu înțeleg că am dreptul la imaginea și numele meu și pentru demnitatea mea și a copilului meu nu doresc să fiu asociată cu subiecte care nu mă privesc. Nu pot comenta faptele și conduita nimănui”, a declarat ea. Transsexualul din Oradea susține că Marius l-a abordat de mai multe ori.

 

Loading...

Citește și

  • oana roman

    Oana Roman, în vârstă de 43 de ani, a anunţat în urmă cu câteva zile că se va separa de taqtăl fetiţei sale, din motive pe care un a dorit să le divulge. Ulterior, fiica cea mică a lui Petre Roman a pozat în ipostaze necaracteristice ei, în lenjerie intimă şi lipsită de inhibiţii, lucru care nu a fost pe plac tuturor prietenilor săi virtuali. Deşi mulţi dintre ei au lăudat curajul Oanei de a adopta o astfel de ţinută, unele voci au criticat decizia ei şi au folosit cuvinte dure la adresa Oanei. Din fericire, ea nu s-a lăsat descurajată şi a răspuns, printr-un mesaj la fel de acid, vorbelor răutăcioase.

  • Oana Roman și-a luat prin surprindere urmăritorii virtuali, după ce la doar o zi după ce a anunțat că ea și soțul ei s-au separat, a decis să lase deoparte tristețea și să publice câteva imagini sexy pe contul personal de socializare, efectuate în cadrul unei ședințe foto.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1