Soţia va lua foc! Tămaş s-a serbat cu amanta, în Spania

14-v-1.jpg

Aurel, în mijlocul petrecerii de ziua lui, organizată de fanii din Spania

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Surpriză! Deşi în urmă cu trei luni se jura că în familia lui toate-s bune şi frumoase, iată că solistul Aurel Tămaş a comis-o din nou cu amanta mai tinerică, Eliza Ancău.

Aurel Tămaş a împlinit luni 67 de ani, eveniment pe care l-a sărbătorit cu fast, tocmai în Spania, unde a fost invitat să susţină un recital, alături de actorul Andrei Duban, pentru diaspora română. Sărbătoritul a postat pe Facebook un filmuleţ în care zeci de persoane îi cântă ”La mulţi ani!”. Tămaş a primit în dar un tort cu un microfon de ciocolată şi un tricou personalizat. Eliza, despre care tot Clujul vuieşte că ar fi amanta lui, s-a ferit să apară în cadru, ca să nu intre iar în vizorul soţiei lui Aurel, însă tot s-a dat de gol că se află  în Spania. Ea s-a pozat separat, la câteva ore distanţă, alături de Andrei Duban.

14-v-2.jpg

Eliza Ancău s-a pozat în Spania alături de Andrei Duban, ca să nu inflameze din nou lucrurile în familia lui Tămaş

Eliza, tânăra care i-a cucerit inima lui Tămaş, are ochii albaştri şi părul lung ca al Ilenei Cosânzeana şi a fost asistenta acestuia la emisiunea ”Minunile lui Tămaş”, difuzată de Look TV. Mai apoi a devenit impresara cântăreţului. Frumuseţea i-a adus şi câteva titluri de Miss, pe plaiurile natale, dar şi în străinătate. Anul trecut, superba femeie a obţinut primul loc la ”Miss Global Charity Queen”, din Taiwan, iar în urmă cu trei ani a pus mâna pe tiltul de ”Miss România Supranaţional”.

14-v-familie.jpg

Aurel e căsătorit de 20 de ani cu Marieta şi au un fiu, Antoniu Aurel Tămaş (17 ani)

Contactat telefonic de Click! în urmă cu două luni, când scandalul a luat amploare, cântăreţul a infirmat zvonul că ar avea o amantă: ”Nu e adevărat. Fata asta lucrează la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artişti şi a mers în America pentru că ea a organizat turneul”.

14-v-1asdfgasdfg.jpg

Aurel, în mijlocul petrecerii de ziua lui, organizată de fanii din Spania

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5