Soția lui What’s UP, despre Exatlon. Spune că nu cearta cu Lili Sandu este motivul plecării artistului

whats_up_sotie.jpg

Ce spune soția lui What’s UP despre plecarea acestuia de la Exatlon
Foto Instagram

Soția lui What’s UP, Simina, a oferit primele declarații după ce artistul a părăsit de bunăvoie competiția sportivă Exatlon. Cum cântărețul s-a certat cu mai mulți concurenți ai emisiunii, iar divergența cu Lili Sandu părea să fie „picătura care a umplut paharul”, în presă s-a vehiculat faptul că această ultimă ceartă ar fi fost motivul pentru care artistul s-a decis să se întoarcă în România și să renunțe la Exatlon. Totuși, soția cântărețului a susținut că afirmația aceasta este una „puerilă” și că la mijloc au fost alte neplăceri de care s-a lovit soțul ei pe parcursul filmărilor emisiunii.

Deși s-a numărat printre cei mai buni concurenți în prima săptămână a ediției a doua a Exatlonului, What’s UP a decis să părăsească competiția în urma unor neplăceri pe care le-a întâmpinat în Republica Dominicană. Cum în presă au apărut diverse speculații cu privire la decizia drastică luată de artist, soția acestia a vorbit despre realele motive pentru care soțul ei a dorit să plece. Simina a explicat că au fost mai multe lucruri adunate care l-au făcut pe What’s UP să reconsidere poziția lui în competiție și că stresul de acolo și-a spus cuvântul. Se pare că artistul a cedat în urma presiunii și a nervilor acumulați pe parcursul participării lui în competiție.

„Motivele sunt clare și sunt spuse de el în testimonial. Nu cred ca Lili poate fi un motiv real pentru el. Cred că pur și simplu acolo este mult stres și mult efort, iar dacă tu nu reușești să-ți găsești în echipă un minim de liniște, respect sau orice care să poată echilibra balanța, te pierzi. Este o competiție sportivă și pe cât de grele par traseele, viața, restricțiile și toate acele tipologii diferite de personaje îți pot intinde nervii la maxim. Toți mă întreabă dacă Marius este sensibil. Îți dai seama ca este, sensibilitatea lui trateaza inimi prin muzică, însă să plângă că se ceartă cu Lili Sandu, Mirel sau Adi, poate fi doar o afirmație puerilă. Acolo este vorba despre alte lucruri, oftică pentru că nu poate să stea în banca lui și sa ignore, oftica pentru ca a sacrificat totul pentru acest joc, oftică pentru faptul ca a adus la final de saptamana acelasi scor ca Adrian Blidaru, cumva par toate fără rost cu fiecare moment tensionat. Prefer sa-mi arate pasiunea și dedicația pentru joc și să-mi arate că trăieste la maxim tot ce înseamna Exatlon. Prefer să fie dezbrăcat de aparente, sa fie liber si adevarat. Fiecare om trebuie sa învețe sa aiba curaj sa faca asta daca simte”, a spus nevasta cântărețului, pentru Wowbiz.

Loading...

Citește și

  • Se pare că ediția a doua a competiției sportive Exatlon se anunță a fi mult mai solicitantă decât prima, dat fiind fapul că un concurent deja a decis să renunțe la ideea de a mai participa în concurs. Este vorba de cântărețul What's UP, care a plecat de bunăvoie de la Exatlon, în urma unor certuri pe care acesta le-a avut cu colegii din competiție. Sportiva Silvia Stroescu, cea care a fost și prima concurentă eliminată din sezonul 2 Exatlon, a vorbit despre plecarea artistului, explicând că deși acesta are o fire sensibilă, este totuși talentat în domeniul sportiv.

  • What's UP a părăsit competiția Exatlon din cauza unor neînțelegeri pe care le-a avut cu Lili Sandu și alți concurenți. Un alt motiv pentru care el a ales să se retragă din competiție a fost dorul de casă și de soția sa.