Soţia lui Vlad Miriţă, infectată cu stafilococul auriu! Modelul a tras cu dinţii să se facă bine

vlad_mirita_maria_natura.jpg

vlad mirita maria natura
Vlad Miriță a dus-o la altar pe Maria Natură în urmă cu doi ani
FOTO: Arhiva personală

Se întâmplă şi la case mai mari, nu doar la spitalele de stat! Soţia tenorului Vlad Miriţă s-a infectat cu stafilococul auriu, pe care l-a luat dintr-o clinică privată, la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe băieţelul ei. Modelul Maria Natură a povestit chinul prin care a trecut ca dă scape de infecţie şi să se pună pe picioare pentru bebeluşul, în vârstă acum de cinci luni.

Liniştea familiei lui Vlad Miriţă a fost zdruncinată la scurt timp după ce a venit pe lume copilul lui, Iustin. Tenorul a mărturisit că soţia lui, care a născut natural l-a o clinică privată din Capitală, a fost infectată cu stafilococul auriu (n.r. o bacterie periculoasă care produce infecţii în diverse zone ale corpului). Speriată, de simptomele asemănătoare unei alergii puternice, Maria Natură a cerut ajutorul mediclor care au pus-o imediat sub tratament cu antibiotic. Din pricina medicamentelor, tânăra a fost nevoită să întrerupă alăptatul la sân.

vlad_mirita.jpg

vlad mirita maria natura
Vlad Miriţă şi Maria Natură au trecut ptin mari emoţii după ce blonda s-a îmbolnăvit
Foto: arhivă personală

"Viaţa noastră s-a schimbat brusc după ce a venit pe lume copilul. Cei de la clinică au fost ok. M-au acceptat în sala de naşteri şi am putut să stau cu ea în salon, dar până la urmă am plecat acasă cu această infecţie şi nu a mai fost ok. E regretabil că s-a întâmplat lucrul ăsta. Trecând prin asta, am mai auzit tot felul de poveşti. Noi am crezut că este o alergie, dar făcând investigaţii am aflat de fapt ce se ascundea în spatele ei", a povestit Vlad Miriţă la emisiunea "Răi, da' buni", prezentată de Mihai Morar de la Antena Stars.  

Tenorul şi soţia lui mai tânără cu 16 ani s-au căsătorit  în vara lui 2016, iar la un an şi jumătate de la nunta grandioasă, cei doi au devenit părinţi. În 2008, tenorul Vlad Miriţă a reprezentat România la Eurovision, alături de Nico, cu piesa "Pe-o margine de lume", cu care s-a clasat pe locul 20. 

loading...
Loading...

Citește și