Soția lui Sorin Brotnei a născut. Prima poză cu bebelușul

sorin-brotnei-ramona-brotnei-gravida.jpg

sorin brotnei si ramona brotnei sotia insarcinata
Fotografia este realizata pe 24 noiembrie, când Ramona intrase cu sarcina în linie dreaptă
foto: arhivă personală

Fericire mare în familia fostului solist de la Akcent. Sorin Brotnei, concurent sezonul acesta la "Ultimul trib" (Antena 1), trăiește cele mai frumoase emoții în luna în care va împlini 38 de ani. Soția lui, Ramona, a născut duminică, 2 decembrie, o fetiță perfect sănătoasă, pe care o va chema Ivana.

Vestea cea mare a fost făcută publică chiar de către tătic, pe pagina de Facebook, în dreptul unei imagini care vorbește de la sine. Sorin Brotnei s-a fotografiat lângă soția lui, care radia cu bebelușul în brațe, la puțin timp după ce a născut. "Minunăția noastră a venit la ora 20.03 și 3,880 kg", a scris artistul, anunțând și ora la care a venit pe lume micuța, și greutatea pe care a avut-o la naștere.

sorin-brotnei-sotie-ramona-brotnei-copil-decembrie-2018.jpg

sorin brotnei si ramona brotnei alaturi de fetita lor
Sorin și Ramona Brotnei o vor boteza pe micuță Ivana
foto: arhivă personală

 

Sorin Brotnei și-a găsit fericirea în brațele Ramonei după despărțirea de fotomodelul Daniela Aciu, în 2015. Dacă la cununia civilă, din toamna lui 2016, oaspeţii nu au fost prea numeroși, în jur de 75 de persoane, în iunie 2017, Sorin Brotnei şi mireasa lui, Ramona, au avut o nuntă de vis, la care au participat peste 200 de persoane. Nași le-au fost chef Nicolai Tand și soția acestuia, Monica, iar petrecerea s-a ținut la un local din Cernica, acolo unde au răsunat ritmurile maramureșene.

Sorin Brotnei a activat în celebra trupă Akcent până în 2013, când în urma unor neînțelegeri a părăsit formația înființată de Adrian Sînă și, alături de colegul Mihai Gruia, a pus la cale proiectul muzical Two. Muzica nu este însă singura sursă de venit a lui Sorin. El și-a deschis și o clinică de transplant de păr.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1