Soția lui Pepe, Raluca Pascu, din nou în rochie de mireasă! Cum arată vedeta

raluca-pascu-pepe-rochie-de-mireasa.jpg

Raluca Pascu, soția lui Pepe, a îmbrăcat din nou rochia de mireasă
Foto Instagram

Raluca Pascu, soția lui Pepe, și-a surprins admiratorii în momentul în care a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare din nou în rochie de mireasă. Raluca a primit multe complimente din partea urmăritorilor săi virtuali, care și-au amintit de ziua în ea și Pepe și-au unit destinele.

Raluca Pascu a publicat pe Instagram o imagine în care apărea din nou îmbrăcată în rochie de mireasă. Deși nu a specificat care este motivul concret pentru care a făcut această alegere vestimentară, fanii soției lui Pepe i-au admirat acesteia rochia și silueta, care este una de invidiat, deși a trecut prin două nașteri.

Admiratorii Ralucăi au fost plăcut surprinși la vederea pozei în cauză, dat fiind faptul că acest lucru le-a amintit, probabil, de frumosul moment în care ea și îndrăgitul cântăreț și-au unit destinele în cadrul ceremoniei religioase.

raluca-pepe-familie.jpg

Raluca și Pepe au împreună două fetițe
Foto Instagram

Raluca Pascu, din nou în rochie de mireasă

Rochia de mireasă aleasă este una tip „sirenă” cu un decolteu generos și o broderie aurie în jurul taliei. Raluca și-a accesorizat ținuta cu o haină albă de blană, pe care a purtat-o pe un sigur umăr. Fotografia a fost făcut într-un magazin frecventat de mai multe vedete autohtone, potrivit celor de la Cancan.

Raluca a devenit doamna Pascu în data de 18 aprilie 2012, exact în ziua în care aceasta împlinise 21 de ani. Mireasa purta în pântece, de asemenea, prima fetiță a cântărețului. Soții au doi copii împreună.

raluca-pascu-rochie-de-mireasa.jpg

Raluca Pascu, din nou în rochie de mireasă
Foto Instagram

Pepe și Raluca sunt căsătoriți de șase ani

Pepe, pe numele său real Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca, care pe atunci purta numele Pastramă, pe 18 aprilie 2012. Cei doi soți au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012, dat fiind faptul că mireasa era deja însărcinată în ziua căsătoriei civile. Aceștia au împreună două fetițe, Maria, cea mare, și mezina familiei, Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii. În data de 21 iulie 2014, Pepe și Raluca s-au cununat și religios.

raluca-pascu-pepe-nunta.jpg

Raluca și Pepe, în ziua nunții
Foto: Click!

 

Loading...

Citește și

  • pepe raluca familie

    Soţul ei are concerte pe bandă rulantă, ia o grămadă de bani din emisiunile de la Antena 1, dar ea este strânsă la pungă. Pentru a spori bugetul familiei, Raluca Pascu preferă să-şi dea lucrurile din şifonier, aşa că le-a fotografiat şi le-a scos la vânzare pe un celebru site de anunţuri. N-a vrut să-şi piardă urma, căci a lăsat în poze, lesne de recunoscut, pantofiorii Rosei, dar şi verigheta şi brăţările sale.

  • raluca pepe tort sarbatori

    Ani de zile a fost fidelă aceleaiaşi nuanţe de păr, însă acum soţia lui Pepe s-a decis să facă o schimbare. Şi a fost una de proportţii, căci Raluca nu mai este brunetă, ci blondă. Tânăra s-a fotografiat alături de câteva pritene într-un club din Capitală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1