Soţia lui Mihai Petre, din nou gravidă! Prima poză cu burtica

mihai_petre_elwira.jpg

mihai petre
Mihai Petre şi Elwira vor mai avea un copil
Foto: arhiva Click!

Cunoscutul coregraf şi jurat al emisiunilor „Dansez pentru tine” şi „Uite cine dansează”, de la Pro TV, este în al nouălea cer de fericire. Soţia lui, Elwira Petre, este însărcinată din nou.

Anul acesta, familia coregrafului Mihai Petre (38 de ani) se va înmulţi cu încă un membru. Coregrafii şi dansatorii Mihai şi Elwira Petre (36 de ani) vor deveni din nou părinţi, cel mai probabil la începutul verii. Elwira a anunţat evenimentul printr-o fotografie publicată pe Instagram, în care i se vede burtica datorită rochiei mulate, şi sub care a scris mai multe detalii.

elwira.jpg

Elwira Petre, Mihai Petre
Elwira Petre arată senzaţional în cel de-al doilea trimestru de sarcină
foto: Instagram

Cei doi au primit nenumărate felicitări, iar Mihai Petre ne-a confirmat că trăiesc un moment sublim. „Da, e adevărat. Suntem foarte fericiţi!”, ne-a mărturisit coregraful, pe care îl ştiţi şi de la „Dansez pentru tine”, dar şi de la „Românii au talent”, acolo unde la început a fost unul dintre juraţii emisiunii. Cei doi mai au o fetiţă, pe care o cheamă Catinca, şi care s-a născut pe 12.12.2012.

mihai_si_fetita.jpg

Elwira Petre, Mihai Petre
Mihai şi Elwira mai au o fetiţă, care le calcă pe urme
foto: arhivă personală

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Din 6 martie dă verdicte în fiecare luni, în juriul emisiunii „Uite cine dansează!” (PRO TV), însă până la revenirea în televiziune Mihai Petre (38 de ani) nu a încetat o clipă să danseze. Este antrenor, arbitru internaţional, tată şi soţ perfect. Despre toate aceste roluri ne-a vorbit într-un interviu exclusiv.

  • elwira, mihai petre, dans

    E frumos să dansezi, dar şi să faci asta 8 ore pe zi, pentru mulţi ar fi peste puteri. Elwira şi Mihai Petre (35 de ani) se pare că au o condiţie fizică de invidiat, pentru că sunt în ring de dimineaţa până seara, cu pauze doar în weekend.