Soția lui Ilie Năstase, detalii despre averea ei: 3 mașini, 3 apartamente și mai multe afaceri

14_1.jpg

Ioana deţine un apartament de 150.000 de euro, în Mamaia

Ilie Năstase este renumit pentru rezultatele fabuloase obţinute în anii ’70, pe terenul de tenis, dar şi pentru momentele de generozitate faţă de femeile iubite. Le-a dăruit vile, maşini şi afaceri, însă iată că cea de-a cincea nevastă, Ioana, are mândria ei şi nu acceptă cadouri atât de valoroase. Ea ne-a dezvăluit cu ce zestre a venit în această căsnicie.

Nasty şi actuala sa soţie, Ioana Simion, petrec vacanţa mare într-un apartament aflat într-un complex rezidenţial din Mamaia, acelaşi în care, surpriză!, locuieşte şi Brigitte, fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Deşi s-a zvonit că Ilie i-ar fi dăruit Ioanei acest  imobil, în valoare de peste 150.000 de euro, pentru a o determina să renunţe la divorţ, iată că femeia rupe tăcerea: ”Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. Acest apartament cu trei camere a fost achiziţionat de mine, anul trecut, până să îl întâlnesc pe el.

14_2.jpg

Conduce un Mercedes de 80.000 de euro

În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ. Este vorba de 22 de ani de căsnicie, plus că am avut şi câteva afaceri: în agricultură, un bar, spălătorie şi un magazin. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine”, a declarat ea, pentru Click!

Au amânat cununia  religioasă

Bruneta conduce trei maşini Mercedes, în valoare totală de peste 200.000 de euro. De altfel, Ioana a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în repetate rânduri, la volanul bijuteriilor sale pe patru roţi, ea fiind de fapt şi şoferiţă, pentru Nasty, care are permisul suspendat. Ilie o răsfaţă totuşi pe frumuşica brunetă cu vacanţe în străinătate, recent au bifat una în Turcia, dar şi cu parfumuri şi cu bijuterii de lux.

14_3.jpg

Ioana şi Ilie s-au căsătorit civil pe 25 aprilie

Cei doi programaseră cununia religioasă în această lună, însă, pe ultima sută de metri, Ilie şi-a dat seama că nu este timp pentru pregătiri: ”Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greşeală că am anunţat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul”, a explicat Ilie Năstase, la Kanal D.  

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Pregătirile pentru nunta lui Ilie Năstase cu Ioana Simion bat pasul pe loc. Tenismenul a anulat petrecerea şi a anunţat că probabil va lua în calcul să facă pasul cel mare cu noua lui iubită, Ioana Simion, abia la anul. cei doi sunt cunanţi civil şi urmau să facă şi ceremonia religioasă, luna viitoare, pe 17 august.

  • Îndrăgostit lulea de Ioana Simion (43 de ani), Ilie Năstase (72 de ani) face pasul cel mare anul acesta. El şi frumoasa constănţeancă au stabilit evenimentul în funcţie de data şi locul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt. Aşadar, cununia civilă şi cea religioasă vor avea loc pe data de 8 august, la malul mării. Şi-au luat deja verighete de firmă!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1