Soţia lui Ilie Năstase are case de un milion de euro

2-3-buna-dimi-1.jpg

După 8 ani de iubire cu Ilie Năstase, celebra brunetă a devenit mai bogată

În plin scandal de divorţ cu Ilie Năstase, Brigitte şi-a mutat atenţia spre achiziţiile imobiliare. În ultimii opt ani, pe numele ei, bruneta şi-a pus trei case care valorează în total peste un milion de euro. Pe cea mai recentă dintre ele şi-a adăugat-o la ”zestre” săptămâna trecută. Este vorba despre o vilă cu zece camere, de 450.000 de euro în Pipera.

Cei 8 ani de convieţuire cu Ilie Năstase (71 de ani) au fost un cuţit cu două tăişuri pentru Brigitte (41 de ani). Pe de-o parte a avut de câştigat, dar pe de altă parte şi-a plâns cu lacrimi amare şi cu preţul sănătăţii agoniseala din timpul căsniciei. Iată că celebrul cuplu este pe cale să semneze certificatul de divorţ, însă au avut grijă să facă dinainte partajul, asigurându-şi bunurile printr-o convenţie matrimonială. Aşa se face că în plin proces, sexoasa brunetă a făcut o mutare şoc. Aşadar, înainte de Paşte, ea şi-a ”tras” o vilă superbă, în valoare de 450.000 de euro, situată în Pipera, considerată şi cătunul milionarilor.

2-3-buna-dimi-2.jpg

Nevasta lui Năstase s-a mutat în această vilă cu 10 camere săptămâna trecută
Foto: Remax

 

Imobilul de lux are etaj şi mansardă, iar în preţ a intrat şi mobilierul de lux. ”Joia trecută mi s-a aprobat creditul, iar în următoarea zi m-am mutat, împreună cu filipineza. Am dat un avans mai mare după ce am vândut o casă şi un teren în Snagov, şi am făcut credit pe zece ani. Am tot ce-mi trebuie aici. Doar dressingul are 85 mp, are trei dormitoare, patru băi, bucătărie şi baie. Este construită în 2007, am şi curte de 440 mp. De o săptămână stau aici şi pot să spun că nu se compară cu viaţa la bloc”, a declarat pentru Click! Brigitte Năstase.

2-3-buna-dimi-3-camere.jpg

Imobilul a fost cumpărat cu tot cu mobilier
Foto: Remax

 

Această vilă este a treia din ”colecţia” imobiliară a lui Brigitte  agonisită în ultimii opt ani şi care valorează în total peste 1 milion de euro. În 2010  a dobândit un apartament de 140 mp în zona de Nord a Bucureştiului în valoare de 500.000 de euro, în 2017 a mai adăugat un apartament de trei camere în staţiune Mamaia, în valoare de 100.000 de euro, vila din Pipera de 450.000 de euro.

2-3-buna-dimi-5.jpg

În 2010, Brigitte şi-a “adăugat“ un apartament de 500.000 € din zona de nord a Bucureştiului

 

Însă, Brigitte mai are două imobile, şi anume casa cu piscină din Timişoara moştenită de la primul soţ, dar şi o viluţă în comuna Dumbrăviţa pe care le va lăsa băiatului ei şi care împreună valorează 500.000 de euro. În ceea ce priveşte cele trei case cu care s-a ales în timpul căsniciei cu fostul mare tenisman, Brigitte a vrut să-i lămurească pe toţi cei care au acuzat-o că s-a măritat cu el din interes.

2-3-buna-dimi-6.jpg

Anul trecut, nevasta lui Nasty a primit un apartament în Mamaia în valoare de 100.000 €

 

”Să nu mai zică lumea că mi-a cumpărat Ilie case. Mi le-am cumpărat cu banii mei, să fie clar. Am două spaţii comerciale în centrul Timişoarei, patru firme cu profit în 2017. Am luat dividende de peste 100.000 de euro pe an de la fiecare firmă, iar Ilie nu este în niciuna asociat. Sunt o femeie independentă, nu am nevoie de banii nimănui”, a conchis sexoasa brunetă care se pregăteşte să semneze certificatul de divorţ. În concluzie, după atâţia ani de plâns, Brigitte ar trebui să privească partea plină a paharului.

 

Ilie Năstase, avere de 15 milioane de euro

 

În 2016, Ilie Năstase avea o avere de 15 milioane de dolari.  Racheta de tenis l-a ajutat să cucerească multe trofee, care i-au adus o grămadă de bani. În calitate de senator PC, fostul mare sportiv a impresionat cu declaraţia sa de avere. Năstase deţine mai multe case, are ceasuri de 150.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro, şi peste 430.000 de dolari în conturi, mai multe terenuri, trei maşini, o motocicletă, tablouri.

Are venituri din contracte de imagine cu o bancă celebră, o firmă de pantofi sport, o băutură alcoolică şi o clinică dentară, dar şi ca director general al unui post de radio. Ilie şi Brigitte sunt căsătoriţi din 2013, dar relaţia lor durează din 2010. O relaţie cu multe certuri şi împăcări. Pe 7 februarie, chiar de ziua ei, Brigitte s-a decis să divorţeze de Ilie şi a mers la tribunal cu toate actele.

Loading...

Citește și

  • brigitte nastase telefon furat

    Brigitte Năstase nu mai are linişte de când o tânără, originară din Timişoara, încearcă să-i fure soţul. Bruneta a intentat divorţ, a pus detectivii pe urmele tensimenului şi a fost la un pas să-şi confrunte rivala şi să producă un adevărat scandal. În timp ce ea se dă de ceasul morţii, presupusa amantă a lui Ilie Năstase face turul emisiuniilor şi spune cu zâmbetul pe buze că cei doi sunt doar prieteni şi susţine că nu a primit cadouri de la el. Ca să demonstreze că nu mine, Brigitte a publicat o nouă dovadă pe contul ei de socializare.

  • diana dumitras presupusa amanta ilie nastase

    Ilie Năstase s-a împăcat cu Brigitte Năstase şi o aşteaptă acasă, dar în tot acest timp presupusa amantă a fostului tenismen pune paie pe foc. Denisa Dumitraş a apărut pentru prima dată într-o emisiune tv pentru a clarifica relaţia pe care o are cu legenda tenisului. Bruneta a negat o idilă cu Ilie Năstase şi a subliniat că ceui doi sunt foarte buni prieteni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1