Andreea Ibacka, soția lui Cabral, este însărcinată

cabral_si_andreea_ibacka.jpg

Soția lui Cabral este gravidă

Soția lui Cabral Ibacka este însărcinată. Prezentatorul tv va deveni tătic pentru a doua oară. Deși în urmă cu mai mult timp, se bănuia că Andreea Ibacka ar fi fost însărcinată, nimic nu a fost confirmat până în prezent.

Andreea ibacka este gravidă, iar acest lucru îl va face pe Cabral tată pentru a doua oară. În urmă cu trei ani, s-a vehiculat în presă faptul că Andreea era însărcinată, însă toate aceste ipoteze au fost infirmate de prezentatorul tv și de soția lui. 

La un moment dat, presa scria despre faptul că Andreea Ibacka ar fi avut o burtică despre care s-a crezut că ar fi fost o sarcină. Andreea confirmase de mai mult timp că-și dorea să devină mamă, însă la vremea respectivă, acel zvon era în totalitate eronat. 

”Însărcinată încă nu-s. Urmează. Așa zisa burtică din poză se datorează poziției și poate litrului de apă băut înainte. Dată fiind situația, astăzi poate doar broaște în burtă să fac...”, declara ea atunci. 

Andreea Ibacka a făcut anunțul pe blogul personal, cu ajutorul unei fotografii sugestive în care apar ei doi și un cărucior de bebeluși. „Scriu dintr-o singură suflare… cu fluturi în stomac, așa cum mă trezesc în fiecare dimineață a ultimelor luni”, a fost mesajul fotografiei de pe blog. 

Cabral și Andreea s-au cunoscut în urmă cu zece ani, datorită profesiei. Ei au filmat pentru mai multe seriale românești și din acel punct, cei doi au început să aibă sentimente unul pentru celălalt. Ei s-au căsătorit în luna iunie din anul 2011, iar în curând familia lor se va întregi deoarece vor deveni împreună părinți. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Cabral şi Andreea Ibacka formează un cuplu atipic: el măsoară doi metri şi are pielea ciocolatie, iar ea are doar 1, 65 m şi este albă ca brânza. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare şi, susţin ei, a fost dragoste la prima vedere. A urmat o nuntă ca în poveşti, căsnicia lor fiind plină de adrenalină, căci îi găseşti ba în vacanţe cu rulota, ba pe motociclete.

  • Cabral, prezentatorul emisiunii ”Ce spun românii?”, de la PRO TV, este pe val la cei 40 de ani ai săi. A jucat în numeroase telenovele, printre care și ”Inimă de țigan” (Acasă TV), este solicitat în reclame la produse alimentare, și are o căsnicie fericită alături de actrița Andreea Ibacka. Iată însă că, deși toate s-au așezat frumos în viața lui, el nu poate uita modul în care a fost tratat de colegii de școală.