Soția lui Bogdan Vlădău, Bianca Rus și Theo Rose, noile concurente de la «Bravo, ai stil»

vladauuu.jpg

gina chirila bogdan vladau
Gina Chirilă, soţia lui Bogdan Vlădău este concurentă la "Bravo, ai stil"
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Surprizele se tin lanț pentru fanii emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”. Încă trei celebrități intră în competiția care urmează să fie difuzată in curând, la Kanal D. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, cei trei jurați “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregătiți pentru întâlnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, în noul sezon al competiției de modă.

Gina Chirilă, Bianca Rus și Theo Rose se alătură celorlate trei concurente deja anunțate în componentă show-ului de fashion “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Soția lui Bogdan Vlădău, concurentă la Bravo, ai stil

Gina Chirilă, fotomodel de succes, este una dintre cele mai apreciate modele, atât în România, cât și în străinătate. Frumoasă vedetă este și antreprenor, aceasta și-a lansat anul acesta un brand de haine. Gina Chirilă vine în competiția de stil cu experiență podiumurilor marilor case de modă. Vedetă spune că îmbrățișează această nouă experiență ca pe o provocare și că își dorește să dobândească mai multe cunoștințe solide în domeniul modei.

“Această competiţie reprezintă o provocare pentru mine! Dar având în vedere că am lucrat în domeniul modei timp de 6 ani, în țară, și în străînătate, tind să cred că aș avea câteva cunoștiințe în domeniu! Sunt aici că să învăț mai mult și să dobândesc și experiență unui show de televiziune”, spune Gina Ghirila.

Bianca Rus se duelează în ținute cu alte vedete la Bravo, ai stil

Bianca Rus, cântăreața, vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” cu un optimism debordant, lipsa de complexe și cu sinceritatea dezarmantă cu care și-a susținut părerile de-a lungul timpului. Un adevărat exemplu de voință de fier, Bianca Rus nu a ezitat să treacă printr-o intervenție chirurgicală pentru a scapă de surplusul de greutate; înainte, dar și după ce a slăbit peste 60 de kilograme, această s-a făcut remarcată că o femeie cochetă, îndrăgită de mii de fani, autentică și directă în relația cu susțînătorii ei pe rețelele sociale.

“Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopăr prin ochii celorlalți în această competiţie.  Prin multă muncă, cu ambiție, cu perseverență, talent și viziune acest vis poate deveni realitate“, spune Bianca Rus.  

Theo Rose, de pe scenă, direct la Bravo, ai stil

Posesoarea unei voci fenomen, Theo Rose a debutat pe scenă de la o vârstă fragedă, interpretând melodii din repertoriul popular. De la vârstă de 11 ani își descoperă pasiunea pentru muzică ușoară, fiind apreciată de public și jurii de specialitate, obțînând numeroase premii și trofee la diferite concursuri. Theo Rose a devenit cunoscută publicului larg chiar la Kanal D, prezentând, alături de Dan Bordeianu, emisiunea “KIDSing“, în anul 2014. Single-urile de impact lansate de Theo Rose, precum “Pe bune“, “Awella“, “În locul meu“, sau “Aprinde luna“, însumează milioane de vizualizări în mediul online.

“Până în acest moment, nu am acordat foarte mare importantă stilului pentru că, artist fiind, la concerte, dispuneam de ajutorul stiliștilor. Ulterior, am înțeles că stilul nu este doar despre cum te îmbraci, ci despre ceea ce reprezinți tu, un <whole package>. Așa că mi-am zis că eu voi crește odată cu intrarea mea în competiția <Bravo, ai stil! Celebrities>”, spune Theo Rose.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • “Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul care va debuta în curând, la Kanal D, va aduce în față telespectatorilor concurente deja cunoscute publicului larg din România, acestea fiind deja obișnuite cu interacțiunea cu fanii. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, cei trei jurați “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregătiți pentru întâlnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, în noul sezon al competiției de modă.

  • „Bravo, ai stil! Celebrities” se pregătește să aducă în lumina reflectoarelor o nouă generație de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele la titlul de Cea mai stilată celebritate din România vor intră în vizorul exigenților jurați Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, care revin la masa juriului, pentru noul sezon al show-ului fenomen.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5