Exclusiv! Soţia lui Aurel Tămaş îşi vrea soţul înapoi de la amantă: «Îl iubesc»

12_aurel-tamas-familie.jpg

Artistul a rămas în relaţii bune atât cu soţia, cât şi cu fiul

Cupidon a luat-o razna în ultima vreme! Deşi este căsătorit şi are un copil în vârstă de aproape 18 ani, asta nu l-a împiedicat pe celebrul cântăreţ Aurel Tămaş să se îndrăgostească de Eliza Ancău, o clujeancă frumoasă, cu câteva titluri de Miss în portofoliu. Solistul de folclor s-a mutat deja cu bomba-sexy, însă soţia nu s-a resemnat, ci luptă pentru a-şi recâştiga partenerul.

Aurel Tămaş (57 de ani), cântăreţul originar din Cluj, s-a însurat în 1991 cu Marieta, o femeie frumoasă şi deşteaptă, de profesie avocat. Împreună au făcut o avere colosală, strângând terenuri, case, autoturisme şi alte lucruri scumpe. Însă cel mai de preţ este rodul iubirii lor, Antonio, un băiat care a devenit major de ceva timp. Dar iată că situaţia nu este deloc roz în familia artistului. Aurel Tămaş nu se mai fereşte de ochii lumii şi şi-a „oficializat” relaţia cu amanta mai tânără cu 31 de ani. Fata e nimeni alta decât Eliza Ancău (26 de ani), absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice din Cluj, cu mai multe titluri de miss în palmares. Contactată de Click!, Marieta Tămaş, soţia artistului, ne-a declarat: „Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”.

12_foto-2-2-col-una-din-ele.jpg

Eliza Ancău a câştigat mai multe concursuri de Miss, inclusiv peste hotare

Cine este femeia care i-a furat inima lui Aurel Tămaş?

Eliza Ancău, căci despre ea este vorba, are doar 26 de ani, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din Cluj şi are în palmares mai multe titluri de Miss. Surse din anturajul celor doi spun că fata se bucură de mari privilegii din partea iubitului mai în vârstă decât ea cu 31 de ani.

”Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nici o treabă”, a declarat o sursă din anturajul artistului, pentru ziarul Click! Eliza, frumoasa înaltă cu ochi albaştri şi părul lung ca al Ilenei Cosânzeana, a lucrat ca asistentă la emisiunea artistului, ”Minunile lui Tămaş”, difuzată la Look TV, în plus îl impresariază pe Aurel.

Loading...

Citește și

  • Celebrul cântăreţ de muzică de petrecere Aurel Tămaş nu se mai fereşte deloc! S-a despărţit de femeia cu care a fost însurat 20 de ani şi s-a mutat cu amanta mult mai tânără. Ba, mai mult, ca să o ţină aproape, i-a deschis şi o gogoşerie în Cluj. Cu toate acestea, soţia artistului ne-a spus că încă îl iubeşte.

  • Cupidon a luat-o razna în ultima vreme! Deşi este căsătorit şi are un copil în vârstă de 17 ani, asta nu l-a împiedicat pe celebrul cântăreţ Aurel Tămaş să se îndrăgostească de Eliza Ancău, o clujeancă frumoasă, cu câteva titluri de Miss. Cel puţin aşa susţin apropiaţii lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1