Sorin Brotnei a trecut la coasă, în luna de miere

13-sorin-brotnei-fan.jpg

Pe 10 iunie s-a căsătorit. Pe 17 iunie era pe câmp, alături de vecini

Sorin Brotnei (36 de ani), fostul solist al trupei Akcent, a îmbrăcat ţinuta de ginerică, săptămâna trecută, când a invitat-o la altar pe frumuşica lui iubită, Ramona Ghioca.

Iată însă că cei doi nu au fugit, după petrecere, în vreo vacanţă exotică, de mii de dolari, ci doar până la Baia Mare, oraşul natal al artistului. Sorin şi-a suflecat mânecile cămăşii şi a trecut la munca de jos, ba chiar s-a lăudat cu fotografiile în care le dă o mână de ajutor mamei lui, dar şi fratelui său. Şi foştii lui vecini au fost încântaţi că o ditamai vedeta munceşte cot la cot cu ei, ca pe vremea când Sorin era doar un ilustru anonim, şi au stat la poza care acum tronează pe contul de Facebook al cântăreţului. El nu a renunţat la muzică, ci continuă să cânte alături de Mihai Gruia, în trupa ”Two”, cei doi având contracte, anul acesta, şi în străinătate.

Loading...

Citește și

  • sorin

    Sorin Brotnei s-a căsători religios sâmbătă, 10 iunie, cu aleasa inimii lui, Ramona Ghioacă. După ce și-au rostit jurămintele în fața preotului și a lui Dumnezeu, proaspeții miri petrec alături de cei 200 de invitați care au ales să ia parte la marele eveniment din viața lor. Cu puțin timp în urmă, Sorin a publicat pe pagina lui de Facebook o poză de la petrecere, poză în care Ramona arată impecabil în postura de miresică.

  • sorin brotnei nunta traditii maramures

    A fost distracţie mare în weekend la un local de la Cernica, unde Sorin Brotnei, din trupa Two, s-a căsătorit religios cu aleasa lui, Ramona. Naşii cuplului au fost Nicolai şi Monica Tand, iar petrecerea a fost una în care s-au respectat tradiţiile din maramureş. Cei două sute de invitaţi au fost serviţi la mese cu hornică din prune, iar mirii şi naşii au făcut un adevărat sepctacol când au intrat pe ringul de dans costumaţi în straie populare.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1