Sore a născut o fetiță de nota zece!

12-13-vedete-sore.jpg

sore a nascut
Sore a devenit mămică
foto: arhiva personală

A venit ziua cea mare! Sore Mihalache (26 de ani) a născut prin cezariană, vineri (25 de martie), la spitalul Regina Maria. Artista a adus pe lume o fetiță de nota 10. Ea și iubitul ei, avocatul Mircea Julean, au devenit părinți pentru prima dată. Micuța va fi botezată cu numele Erin.

Sore a devenit mamă, vineri (25 martie). Blondina a născut o fetiță de 3 kilograme, care a primit nota zece din partea medicilor. Cântăreața nu a fost singură. Iubitul artistei, Marius Julean, dar și ambele bunici ale micuței Erin sunt la spital. Surse apropiate de vedetă au declarat, pentru Click!, că vedeta se simte foarte bine după operație.

„Nu îmi dau seama când au zburat cele nouă luni”

sore mihalacheZoom
Artista se simte o femeie împlinită
Foto: arhivă personală

 

Cu doar o zi înainte să nască, Sore a scris câteva gânduri despre sarcină, pe blogul ei personal: „Şi iată, am ajuns la finalul sarcinii…. Parcă nici nu îmi vine să cred, nu îmi dau seama când au zburat cele nouă luni, când am trecut prin toate fazele dezvoltării lui bebe în burtică şi iată-mă acum în pragul celei mai fericite zile. Am fost, pe rând, plină de energie, nervoasă, leneşă, activă, pofticioasă, temătoare, optimistă. Am permis tuturor să-mi dea sfaturi, vizibil emoţionaţi şi fericiţi pentru mine. Cu unele am fost de acord, pe altele am preferat să nu le aud. Am mâncat cum am poftit şi ce am poftit, însă am încercat să fiu conştientă că tot eu voi lupta să revin la silueta de dinainte ( şi zic eu, m-am descurcat onorabil ). M-au plictisit, trebuie să recunosc, glumele deja răsuflate legate de poftele gravidelor sau zicala “mănânci pentru doi” dar mi-am zis că trebuie să le accept, pentru că, DA, sunt însărcinată şi oamenii reacţionează. Mi-am dorit să mă pot lega la şireturi până la final şi iată-mă învingătoare! Am reuşit să mă abţin de la cumpărături pentru bebe până aproape de luna a8-a şi mă bucur, pentru că am luat doar strictul necesar şi am reuşit să adun o lista cu lucruri realmente importante ( recomand asta şi pentru viitoarele mămici care mă citesc – aveţi răbdare, informaţi-va! ). Am reuşit să fiu activă până în ultima săptămâna, am prezentat o emisiune, am lansat două piese în timpul sarcinii, am construit alături de voi o comunitate online absolut superbă, am decorat casă şi mi-am pregătit proiectele pentru lunile care vor urmă… Am visat mult!! Nu mi-am trimis iubitul în miez de noapte după îngheţată sau căpşuni – cred că mă apreciază pentru asta hahaha. Am adorat fiecare minut de alint pe care l-am primit, am fost cocoloşită, iubita şi răsfăţată de către toţi cei dragi şi tare bine a fost.. Am reuşit să îmi ofer timp de calitate eu cu mine în ultima luna şi mi-am dat seama că am crescut, că sunt o femeie acum dar cu suflet de copil. Mi-am privit trecutul şi sunt bucuroasă să mă aflu aici, acum într-o sincronicitate perfectă cu absolut totul. Lucrurile bune vin către cei care aşteaptă şi cred cu adevărat în dorinţele lor! În încheiere, am selectat câteva dintre outfit-urile reprezentative din timpul sarcinii, că o inspiraţie pentru viitoarele mămici care au impresia că dulapul nu mai este prietenos cu ele.. Abia aştept următorul post, cred că va daţi şi voi seama despre ce va fi!”.

loading...

Citește și

 • sore mihalache

  Mai are puţin şi naşte, iar euforia o face pe Sore să recurgă la lucruri de care nu credea că este în stare. Ca să se amuze, artista şi-a păcălit fanii că a inregistrat o piesă nouă şi le-a stârnit imediat curiozitatea. Când au început să asculte, mulţi au ameninţat-o pe Sore că vor renunţa să-i mai urmărească profilul de pe contul de socializare.

 • sore se marita

  După ce a anunțat că e gravidă, Sore Mihalache (25 de ani) e pregătită să facă pasul cel mare. Artista a fost cerută în căsătorie cu ajutorul cățelului ei, Dot. Iubitul ei, avocatul Mircea Julean, i-a agățat patrupedului inelul de gât, un mod inedit de a o surprinde pe blondină.

 • sore burtica gravida

  Sore Mihalache (26 de ani) este gravidă în opt luni, iar sarcina se pare că îi priește. Deși nu a luat mult în greutate, artista a etalat recent un decolteu mult mai generos, față de cel pe care îl avea înainte. Cântăreața nu-și mai încape în piele de fericirie și este nerăbdătoare să o aducă pe lume pe micuța Erin. Ea și alesul inimii ei, avocatul Marius Julean, vor deveni părinți luna viitoare.

 • sore

  Sore (25 de ani) este însărcinată în patru luni şi anunţul a luat prin surprindere showbizul românesc, mai ales că acest frumos moment nu şi-a lăsat urme pe trupul cântăreţei.