Sore, declarații inedite despre nuntă: «Suntem de peste 5 ani de zile împreună»

sore.png

Sore se gândește la nuntă

Sore și iubitul ei sunt împreună de mai mult de cinci ani de zile, iar fanii ei se tot întreabă când vine clipa în care cei doi își vor spune «DA», în fața altarului. Deși au împreună o fetiță, până acum nu s-au gândit serios să facă nunta.

În ciuda insitențelor publicului cu privire la nuntă, Sore a explicat care au fost motivele pentru carea ea și Mircea nu s-au căsătorit până în prezent.

„Sunt mamă, iubită, fiică, artistă. Iubitul meu este Mireca, avem împreună o fetiță de 3 ani, minunată și suntem de peste 5 ani de zile împreună și sunt foarte fericită. Ne-am gândit și la nuntă dar niciunul dintre noi nu este înnebunit după astfel de evenimente. Am parte de ajutorul unei doamne absolut minunate care este parte din familia noastră, efectiv și sunt relaxată și fericită să o știu pe fetiță cu ea și bunicile vin mereu, mama mea și mama lui Mircea, în fiecare zi și programul este ocupat”, a declarat ea.

Sore a devenit mamă în urmă cu trei ani

Fosta cântăreața a trupei Lala Band a dezvăluit câte kilograme a luat în timpul sarcinii, dar și cum a reușit să scape de ele.

„Eu mănânc orice, cu excepția…nu mănânc carne, deloc. Sunt vegetariană pentru că mă simt mai bine. Sunt scorpion. Plâng foarte rar. Nici nu știu când am plâns ultima dată, poate de oboseală cu nervi. Am 29 de ani, anul acesta o să fac 30, spre finalul anului. Mă simt cel mai bine dintotdeauna, acum. În sarcină…am luat 28 de kilograme. Eram un balon, m-am îngrășat mult de tot, îmi plăcea să mănânc burger, în fiecare seară, câte 2. Nu am ținut nicio dietă”, a povestit Sore la Vorbește lumea.

12-13-vedete-2-col-sore-familie.jpg

Sore, iubitul ei, avocatul Mircea Julean și fetița lor
Loading...

Citește și