Solista de muzică populară Maria Butaciu e în comă de o săptămână la Floreasca

maria_butaciu.jpg

maria butaciu
Maria Butaciu se zbate între viață și moarte la Spitalul Floreasca din Capitală
foto: arhiva Click!

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Butaciu (78 de ani) se află în comă, medicii chinuindu-se în aceste momente să o țină în viață. Despre starea ei de sănătate ne-a vorbit Mioara Velicu, care o vizitează zilnic la Spitalul Floreasca, unde artista se află internată.

Maria Butaciu, cântăreața care a adus atâta bucurie în sufletele românilor, cu piesele ei de dragoste și de dor, se află la cumpăna dintre viață și moarte. Medicii fac tot posibilul să o vindece, solista suferind, potrivit apropiaților, un accident vascular.

Mioara Velicu (73 de ani), bună prietenă cu Maria, și-a manifestat îngrijorarea. “Fiica ei stă lângă ea și o supraveghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva. Mă duc acum din nou la spital, să o văd”, a povestit ea, pentru Click!

mioara_velicu.jpg

mioara velicu
Mioara Velicu speră că prietena ei își va reveni
foto: arhiva Click!

 

Fiica Mariei, în vârstă de 44 de ani, este de profesie medic veterinar. Cântăreața a încântat publicul, vreme de 50 de ani, cu piesele ”Bade, pălărie nouă”,  ”Cui nu-i place dragostea” sau ”Viață, viață, drum cotit”. ”Atâta vreme cât pot să cânt, cât pot să spun ceva cu glasul, mă consider tânără. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că multe suferinţe, multe neîmpliniri le uit în acest fel. CD-ul «Un leac pentru suflet» oglindeşte sufletul meu. Aşa că, dacă mă uit în urmă, pot să spun că încă merge. Dacă mă uit înainte, mă rog lui Dumnezeu să mă ajute să-mi păstrez glasul şi să fiu sănătoasă”, povestea ea, în urmă cu 8 ani, pentru Jurnalul. ro.

Loading...

Citește și