Smiley și iubita lui, Gina Pistol, au luat o pauză de 14 zile. Fiecare cu patul lui!

smiley-aeroprt.jpg

Smiley, alături de Luci și de Șerban, cu care stă acum în carantină. Gina a rămas și fără emisiunea de la Antena 1, timp de o lună

Gina Pistol (38 de ani) are dublu ghinion: a fost anunțată de șefi că emisiunea culinară ”Chefi la cuțite”, pe care o prezintă la Antena 1, a fost suspendată pe o perioadă de o lună, iar iubitul ei, Smiley (36 de ani), s-a autoizolat la domiciliu, în urmă cu cinci zile, alături de alți doi prieteni cu care a călătorit în America.

Solistul a postat pe conturile sociale câteva fotografii amuzante, dar și un mesaj pentru fanii care îl încurajează să treacă cu bine peste aceste momente: ”Când stai acasă, nu te mai grăbești, mi-am băut cafeaua la radioul de acasă. Apoi, Șerban, ca să mai uite dorul de casă, și-a asumat să ne hrănească. Mi-am luat revanșa forțând, apoi, niște tricepși. Luci s-a instalat în mansardă și a început muzica. Nici nu știm cum s-a făcut seară, în timp ce am gătit niște muzică și am produs niște mâncare. În izolare, ziua trece mai greu, dintr-o dată am timp!”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1