Smiley și Gina, poză de milioane. Părinți obosiți, dar fericiți, la o lună de la nașterea Josephinei

fetita-smiley.jpg

Gina nu scapă din ochi căruciorul în care doarme micuța Josephine
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Smiley și iubita lui, Gina Pistol, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și li se citește mulțumirea în ochi. La o lună de la nașterea fetiței lor, Josephine, cei doi au publicat o imagine cu ei împreună. Nu par foarte odihniți, dar arată a părinți fericiți.

Andrei Tiberiu Maria (37 ani), alias Smiley, și iubita lui, Gina Pistol (40 ani), sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, mai ales după ce familia lor a devenit completă, după nașterea fetiței lor, Josephine. Cei doi au devenit părinți pe data de 9 martie 2021. La o lună de zile de la venirea pe lume a micuței, cei doi amorezi au publicat și o imagine cu ei doi, pe o rețea de socializare.

smiley-gina-pistol.jpg

Smiley și Gina Pistol, într-o ipostază de tandrețe
foto: Instagram

Gina Pistol se răsfață și a pus capul într-un mod drăgălaș pe umărul iubitului ei. Amândoi zâmbesc și radiază de fericire, semn că relația lor este una minunată. Prezentatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a declarat că sprijinul ei a fost întotdeauna tatăl fetiței ei, Smiley, care se descurcă admirabil în rol de tătic. Gina Pistol a mai spus că primele două săptămâni după ce a născut au fost de-a dreptul groaznice. ”Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă (...) Oricum, mare noroc am cu Andrei. Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, spunea Gina Pistol pe Instagram. 

Citește și:

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: «Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi»

Smiley, primele confesiuni ca tătic: “Ginei nu i s-a dat nici o șansă să rămână gravidă”. Ce spune despre relația de cuplu

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1