Smiley, mai poți? Solistul, actor în două seriale la PRO TV

smiley-las-fierbinti_2.jpg

Smiley, alături de protagoniştii serialului "Las Fierbinţi"

Nu ştim când le face Smiley pe toate, însă se împarte între concerte, studioul de înregistrări de la HaHaHa Production şi emisiunile de la Pro TV, unde este jurat la “Vocea României” şi prezentator la “Românii au talent”.

În plus, solistul este şi vlogger, iar săptămâna aceasta îl veţi vedea şi în serialul “Triplu Sec”, de la PRO TV, iar în viitor, în “Las Fierbinţi”. Nu mai punem la socoteală şi pregătirile pentru turneul naţional “Confesiune”, care se va desfăşura în perioada 29 octombrie-18 noiembrie şi pentru care repetă de zor.

fb_img_1539766121883.jpg

Actiunea episodului de mâine din "Triplu sec" se petrece în platoul de la "Vocea României"

Dar, până atunci, pe Tiberu Andrei Maria (35 de ani)  îl vom vedea joi, 18 octombrie, de la 20.30, în serialul “Triplu Sec” (PRO TV), unde va schimba câteva replici cu eroii serialului. Şi colegele lui, Andra şi Irina Rimeş, îşi joacă propriile roluri de jurate de la “Vocea României”, iar Tudor Chirilă este înlocuit în film, pe scaunul de jurat, cu Oana Pellea, una dintre actriţele principale ale serialului. Povestea îl aduce pe Nicu (Andrei Ciopec), pasionat de muzică, în platoul de la „Vocea României”, unde va concura în faţa publicului. Însă până să intre în scenă se întâmplă mai multe lucruri neprevăzute, pline de umor.

smiley-las-fierbinti_1.jpg

Smiley, la filmările "Las Fierbinţi"

Altfel, Smiley, care are experienţă destulă cu serialele TV, jucând în producţia de cursă lungă “Cu un pas înainte” (2007), dar şi în pelicula “Selfie”, a ajuns şi pe platourile de filmare ale serialului “Las Fierbinţi”, din Fierbinţi-Târg, judeţul Dâmboviţa. Cel mai probabil, solistul va avea o apariţie episodică în celebrul serial de la PRO TV. LA filmări, s-a pozat cu Mihai Bobonete (Bobo), Mihai Raiţ (Dorel, Costi Diţă (Giani şi Andrian Văncică (Celentano).

Loading...

Citește și