Smiley lansează piesa «Song about nothing», cu un clip filmat în Los Angeles, alături de versiunea sa 2D

smiley_2d_impreuna_cu_smiley_3d.jpg

Smiley a lansat o piesă despre nimic, așa cum a mărturisit artistul
Citeste tot despre: 

După o carieră de 12 ani plini de lansări de piese despre cele mai profunde teme cu putință, de la dragoste, prietenie, dor sau casă, Smiley lansează piesa “Song about nothing”, o piesă despre nimic, cu un clip filmat în Los Angeles, alături de versiunea sa 2D.

«Song about nothing» îl inițiază în lumea 3D a zilelor noastre pe Smiley în format 2D, o operă de artă bricolată cu grijă de Dan Cattell, un artist din Philadelphia, pasionat de a transforma în realitate personaje 2D din animații și jocuri electronice. Smiley este primul om în carne și oase căruia îi face costumul cu versiunea sa 2D.

“Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toții facem multe lucruri când spunem că facem “nimic”. Mi s-a părut o temă inedită și foarte funny, am căutat și am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, așa că am decis să abordez eu această tema nouă, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva. Eu sunt și un mare fan al serialului Seinfeld care este cel mai mai tare serial despre nimic și mi-am dorit și eu să fac o piesă despre nimic care să spună ceva și nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut.”, declară Smiley.  

“Ne-am dorit să ilustrăm ideea de a fi 2D într-o lume 3D, iar eu sunt oricum pasionat de jocuri pe calculator, așa că aducerea în realitate a look-ului de joc mi s-a părut genială. Smiley 2D s-a dovedit a fi foarte cuceritor, a stârnit nenumărate reacții pozitive pe străzile din America unde a fost filmat videoclipul. Se oprea lumea să facă poze cu el și să-l învețe diverse lucruri când îl vedea dezorientat”.

Clipul piesei “Song about nothing” s-a filmat de către o echipa de finlandezi stabiliți în America, în mai multe zone din Los Angeles, downtown, pe plajă, la ocean, lângă un stadion, iar filmările au început dimineață, la răsărit, și s-au terminat cu un dans haios pe plajă cu toate cele 30 de personaje care au jucat în poveste.    

“Song about nothing”, piesă cu un sound nou și happy, ce aduce în zilele noastre elemente de pop-reggae din anii’90, este prima dintr-o serie de piese în engleză pe care Smiley își dorește să le lanseze în viitorul apropiat și cu care speră să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreagă lume: “Am multe piese în engleză făcute deja pe care abia aștept să le aduc la lumina. Am decis să lansez mai multă muzică veselă și pozitivă, pentru că e prea puțînă veselie în lume.”

 

Loading...

Citește și

  • A cucertit Mexicul, Spania şi Turcia, iar acum Inna dă lovitura la Hollywood, unde a reuşit să încheie un contract cu celebra actriţă şi producătoare Eva Longoria. La rândul lui, Smiley şi colegii lui au o săptămână de foc cu producătorii renumiţilor artişti Rihanna, Madonna şi Beyonce, care au venit în ţară la invitaţia HaHaHa Production pentru o sesiune de înregistrări.

  • Adelina Pestriţu, Shelly şi 5 Gang, Ioana Petric, Smiley, Carla’s Dreams sau Diana Dumitrescu sunt doar câteva dintre vedetele de pe plaiurile noastre dâmboviţene care câştigă bani frumoşi din afaceri cu haine. Click! îţi spune cât te costă ca să te îmbraci la fel ca idolul tău, dar şi unde poţi găsi ineditele modele. Cu puţin noroc, puteţi obţine şi un autograf de la celebrii patroni.