«Smiley» de la «Chefi la cuțite» revine la emisiune ca jurat. Motivul trist pentru care a amânat nunta

george-dumbrava-site.jpg

George B. Dumbravă vrea să participe şi la concursurile culinare din Italia

George B. Dumbravă, fost concurent în sezonul 6 al emisiunii “Chefi la cuţite” de la Antena 1, s-a descurcat de minune în celebra competiţie, însă iată că nu a rămas în România, unde are mii de fani, ci munceşte ca bucătar în Germania. I se spune Smiley, pentru că zâmbeşte mereu, dar şi că seamănă, din punct de vedere fizic, cu artistul de top.

George B. Dumbravă (26 de ani), poreclit Smiley, pe care l-aţi văzut la cratiţă, în ediţia trecută a concursului gastronomic “Chefi la cuţite”, de la Antena 1, ne-a povestit despre viaţa de după prezenţa pe micul ecran:  “După emisiunea «Chefi la cuţite» viaţa mea s-a schimbat radical. Locuiam în Koln împreună cu familia şi în timpul concursului am întâlnit o fată, pe Alexandra Neagoie, fostă concurentă şi ea, în sezonul 6, şi am renunţat la tot pentru ea, fiind pe atunci cuplat cu o italiancă. Pot să zic că m-a uimit prin felul ei de a găti şi m-a cucerit cu un preparat de sushi senzaţional. Trebuia să facem nunta anul acesta, dar din păcate tatăl ei a murit cu câteva luni înainte. După cum ştim, în viaţă sunt multe necazuri, dar trebuie să trecem peste pentru a fi mai tari pe viitor.

14-vedete-3.jpg

Smiley şi George par fraţi

În România am început această aventură de la zero şi ţin să mulţumesc chefei Maria Burlacu (finalista “Chefi la Cuţite”, sezonul 6) că m-a luat sub aripa ei şi am lucrat jumătate de an împreună la un restaurant din Bucureşti, unde am avut evenimente cu chef Sorin Bontea şi Chef Cătălin Scărlătescu”, povesteşte el.  Lui George B. Dumbravă i se mai spune şi “Smiley”, pentru că zâmbeşte mereu, dar şi datorită  asemănării fizice cu celebrul solist.

 

Loading...