Sissoko, fost concurent Masterchef, a murit de Covid. El a fost găsit mort în casă, anunță PRO TV

sissoko_sidia.jpg

Sissoko Sidia a murit de Covid
foto: PRO TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sissoko Sidia, devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea “Masterchef”, a murit. Chef Sissoko a murit de Covid, după cum au declarat surse pentru Știrile Pro TV.

Potrivit PRO TV, Sissoko Sidia a fost găsit mort, miercuri dimineața, în locuința din sectorul 3, al Capitalei. În acest caz nu a fost sesizată poliția. Pe pagina de Facebook a celebrului bucătar au început deja să curgă mesaje de condoleanțe de la prietenii șocați de vestea tragică. 

Sissoko Sidia a participat la MasterChef în 2012

Sissoko Sidia a participat la show-ul culinar de la PRO TV în 2012, în sezonul 1. Simpaticul concurent de la "MasterChef" a rămas în memoria publicului datorită modului foarte deschis în care şi-a exprimat emoţiile în timpul concursului, acesta neferindu-se să ţipe sau să sară în sus de bucurie când îi reuşea câte un preparat. După concurs, Sissoko a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai mari vise, acela de a-şi lua diploma de bucătar. Ulterior, a participat la procesul de modernizare a bucătăriilor din mai multe restaurante de pe Valea Prahovei şi a organizat chiar şi cursuri pentru bucătari, în Sinaia, pe care i-a şcolit în legătură cu noile tehnologii din domeniu.

Sissoko Sidia s-a născut în București din tată guinez și mama româncă. Liceul l-a terminat în București și apoi a obținut o bursă din partea statului guinez în RDG. A urmat acolo Facultatea de Microelectronică, dar nu a profesat niciodată, pentru că s-a apucat de afaceri. Ultima afacere pe care a avut-o a fost în domeniul construcțiilor. De gătit s-a apucat de nevoie, în perioada facultății. Așa și-a dat seama că se pricepe la bucătărie. S-a specializat în mâncare asiatică, arabă, africană, italiană, franceză, germană, slow food. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5