Simona Trașcă își pune silicoane pe gaz! Se operează a șaptea oară la sâni!

simona-trasca.jpg

simona trasca
Simona Trașcă vrea împlanturi pe gaz
foto: arhivă personală

Simona Trașcă (37 de ani), supranumita în trecut Pamela de România, a uitat numărul operațiilor estetice pe care le-a suferit până acum trupul ei. Pe cele de la nivelul sânilor le știe însă, așa că după șase intervenții ne anunță că urmează cea de-a șaptea.

”Au apărut niște silicoane șmechere, de ultimă generație, din gaz (n.r. gaz medicinal). Sânii rămân la fel de mari, dar se simt mai natural la pipăit și sunt mai ușori. O să le schimb pe cele pe care le am acum. Ar fi a șaptea operație la sâni”, a declarat Simona Trasca pentru Click.ro. Ajunsă la 37 de ani, blonda și-a operat pe rând sânii, nasul, posteriorul și poate deține lejer titlul de “regina operațiilor estetice”.

“Nici nu mai știu câte operații am. Cea mai grea a fost cea de la fund. Parcă nu era al meu, nu puteam să stau pe scaun după operație. De fiecare dată când ies din sala de operație zic că nu mai fac de-astea și tot nu mă lecuiesc. Eu și la bătrânețe o să fiu o babă nebună, obsedată de operații, nu mă las până mor”, ne-a mai spus blonda.

Citește și:

Simona Traşcă îşi face a patra operaţie la nas

Sacrificiile lui Trașcă pentru un fund mai mare. Cinci ore în operație

 

Loading...

Citește și

  • simona trasca

    Deși a anunțat că pleacă în Franța pentru a fi aproape de mai tânărul ei logodnic, Pamela de România a fost nevoită să se întoarcă de la Paris mai repede decât a crezut.

  • Alina Laufer, Loredana Chivu, Simona Trasca, Alice Iotta, Beyonce de Romania, Madalina Dumitriu, operatii estetice, marire fese, implant

    După implanturile mamare, doamnele și domnișoarele dornice să se "tuneze" au trecut la un alt nivel: își bagă silicon în fese sau, după caz, grăsime proprie. În showbiz sunt de notorietate 5 exemple mari și late: fotomodelul Alice Iotta, adică sora mai mare a Simonei Sensual, afacerista Alina Laufer, Beyonce de România, Simona Trașcă și, mai nou, Loredana Chivu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1