Simona Secrier, tristă la prima petrecere după moartea soțului! Ce bărbat a încercat să îi facă seara mai frumoasă

simona-secrier-hp.jpg

Simona Secrier, la Revelionu Artiștilor
Simona Secrier a fost prezentă la Revelionul Artiștilor
Foto: Click!

Simona Secrier (49 de ani) încearcă să treacă cu ajutorul colegilor de breaslă peste tragia dispariție a soțului ei, Mihai Constantinescu, care s-a stins din viață la 73 de ani, în urmă cu trei luni. Ca să mai uite de durere, a mers vineri seară (10 ianuarie), la Revelionul Artiștilor, organizat de solista de muzică populară Claudia Ghițulescu, la un local din Domnești.

În timp ce toată lumea se distra și dansa pe dedicațiile lui Jean de la Craiova, Simona Secrier era retrasă. Ea a stat alături de fostul om de televiziune Dan Diaconescu, care a încercat să o înveselească pe parcursul serii, dar și de Mihai Mitoșeru. Îmbrăcată toată în negru, fosta soție a lui Mihai Constantinescu a părut tristă și abătută, făcând notră contrstantă cu restul invitaților. Nici măcar atmosfera de la petrecere nu a reușit să să-i ridice moralul.

simona-secrier.jpg

Simona Secrier, la Revelionu Artiștilor
Simona Secrier a stat retrasă la petrecere
Foto: Click!

Sărbătoritul serii a fost Romică Țociu

mitoseru_tociu_dan_diaconescu.jpg

Mihai Mitoșeru, Romică Țociu și Dan Diaconescu
Foto: Click!

 

După ce au cântat pe rupte în noaptea dintre ani și au strâns bani frumoși, artiștii s-au strâns cu mic cu mare să petreacă la Revelionul Artiștilor. Cei care nu au plecat prin vacanțe exotice au venit să petreacă Revelionul așa cum se cuvine. Singurul care a muncit și de această dată a fost Jean de la Craiova, care i-a ridicat imediat pe invitați de pe scaune. 

„Lumea zice că noi cântăm pentru bani, dar dacă omului îi face plăcere să ne dea la o dedicație ceva lovele, noi ce să facem dacă îi atingem la inimă”, a declarat Jean de Craiova, care nu a vrut să divulge suma câștigată la petrecere.

Sărbătoritul serii a fost Romică Țociu, care a împlinit 58 de ani pe 5 ianurie. Actorul a primit un tort haios și sugestiv de la colegii lui, sub formă de sutien, sub privirile îngăduitoare ale soției.

„La vârsta noastră nu mai avem parte de sutiene, avem de pamperși”, a glumit artistul.

oana-roman-marius-elisei.jpg

Mihai Mitoșeru, Marius Elisei. Romică Țociu și Oana Roman
Foto: Click!

 

Momentul culminant al serii l-a avut adriana Bahmuțeanu care s-a îmbrăcat în costum popular și a venit să colinde invitații cu „Capra”, dans tradițional românesc.

De la Revelionul Artiștilor nu au lipsit cuplurile Brigitte și Florin Pastramă, dar și Oana Roman și Marius Elisei, care s-au ămpăcat de sărbători.

 

 


 

Loading...
 
 

Citește și