Simona Pătruleasa, ştirista Kanal D, a sărbătorit 15 ani de la debutul tv

6-7-78.jpg

Simona Pătruleasa arată perfect la 44 de ani

Prezentatoarea ştirilor de weekend de la Kanal D este o mamă fericită care îmbină utilul cu plăcutul. Simona Pătruleasa (44 de ani) a fost premiată miercuri la o gală a performanţei şi eleganţei pentru cariera ei.

„Am împlinit 10 ani la Kanal D şi 15 de când sunt la tv. Petrec mai puţin timp în redacţia ştirilor şi mai mult cu fiica mea, Ingrid (8 ani). De luni până vineri, facem teme, ne plimbăm, iar în weekend sunt la ştiri, unde mai vine și ea cu mine. Este o năzdrăvană în clasa a doua și e foarte simpatică. Când era mai mică, era fascinată de televiziune după ce a fost la câteva emisiuni. Acum a crescut și e mai ruşinoasă, nu mai e în elementul ei la tv. E singură la părinţi şi nu-şi doreşte un frăţior, a zis că ea vrea să fie iubită şi pe primul plan”, ne-a spus vedeta. Întrebată dacă ar juca o eroină într-un film, Simona Pătruleasa ar prefera un rol negativ.

„Dacă aş fi pusă într-o situaţie ca în filme, când e vorba de copilul meu, sunt ca o leoaică, mi-aş da și viaţa pentru ea”, a mai spus ea. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1