Simona Pătruleasa, chemată de urgenţă să-şi ia fiica de la "Bravo, ai stil!". Ce reclamaţii a primit

12-patruleasa.jpg

simona patruleasa ingrid
Simona Pătruleasa şi Ingrid sunt cele mai bune prietene
Foto: arhivă personală

Ediţia de miercuri a emisiunii "Bravo, ai stil!" în jurul căreia au fost aduşi copiii vedetelor i-a lăsat un gust amar Simonei Pătruleasa. Fetiţa ştiristei de la Kanal d a spus tot ce i-a trecut prin cap, fanii emisiunii fiind enervaţi la culme de comentariile micuţei. Pentru tot ce a vorbit Ingrid, a fost trasă la răspundere mama ei celebră, telespectatorii fiind cei care i-au sărit în cap şi au sfătuit-o să nu o mai răsfeţe peste măsură.

Un juriu format din copii sinceri a fost o alegere mai puţin inspirată a producătorilor de la "Bravo, ai stil!", care au primit critici pe bandă rulantă. Cele mai multe comentarii au vizat-o pe fetiţa Simonei Pătruleasa. Alături de Ingrid la masa juraţilor s-au aflat Jasmine Anne Marie, fetiţa lui Cristian Sabbagh, Lea şi Leon, copiii Mihaelei Cernea şi a lui Costin Craioveanu, dar şi micuţa cântăreaţă Maia. Ana, fiica ştiristei Silvia Ionita, a fost ajutorul de nădejde al Ilincăi Vandici. Puştii au comentat ţinutele concurentelor, dar telespectatorii nu au agreat prea tare idea, considerând că totul a fost un fiasco. Au lăudat-o pe fiica lui Sabbagh şi au lăsat comentarii răutăcioase la adresa fetiţei Simonei. 

juriu copii bravo ai stilZoom
Cele patru fetiţe din juriu au comentat ţinutele concurentelor
foto: captură Kanal d

"Ingrid are o educaţie de baltă", "Băi frate, fetiţa Simonei Pătruleasa dărâmă tot platoul. Răsfăţat copil", "Nu îi poate tăia microfonul fetiţei? Pătruleaso, mai lasă ştirile şi fugi acasă la copil", "Nu am putut să mă uit la emisiune din cauza fetiţei Simonei Pătruleasa", "Simona, educă copilul. A fost greu să urmăresc emisiunea cu ea acolo!". Cam aşa au sunat doar câteva dintre cuvintele dure pe care le-au primit producătorii show-ului de stil de la Kanal d, pe care Simona Pătruleasa le-a digerat cu greu.

   

loading...

Citește și