Silviu Prigoană s-a căsătorit pentru a șaptea oară

silviu-prigoana-si-iubita.jpg

silviu prigoana mihaela botezatu
Silviu Prigoană și Mihaela Botezatu s-au căsătorit acum două luni
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

După cea mai discutată și controversată relație din showbiz-ul autohton, cea cu Adriana Bahmuțeanu, omul de afaceri Silviu Prigoană (52 de ani) și-a găsit liniștea în brațele Mihaelei Botezatu (37 de ani), cu care s-a și căsătorit acum două luni.

Destul de discreți, cei doi s-au logodit în Las Vegas și s-au căsătorit în mare secret, chiar în 8 martie, după cum noua doamnă Prigoană a declarat pentru Kanal D: "Da, este adevărat! Ne-am căsătorit la o mănăstire departe de București, în luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine și o ceremonie foarte restrânsă, doar noi și nașii. Silviu a divulgat secretul, dar nu crem să vorbim prea mult despre noi."

Silviu Prigoană a devenit ginere pentru a şaptea oară, în timp ce Mihaela a fost mireasă pentru a două oară. Ea are trei copii din mariajul anterior, iar afaceristul are patru băieţi.   

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • prigoana iubita copii casatorie

    Silviu Prigoană se pregăteşte să o ducă pe actuala lui iubită la altar. Chiar dacă nu s-a uscat prea bine cerneala pe certifocatul de divorţ pe care l-a semnat după mariajul eşuat cu Adriana Bahmuţeanu, omul de afaceri vrea să-şi refacă viaţa sentimentală şi a făcut deja un pas decisiv. I-a oferit inelul Mihaelei Botezatu, femeia care l-a făcut să iubească din nou.

  • prigoana iubita copii casatorie

    La cinci luni de când s-a pronunţat divorţul dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, afaceristul este gata să se căsătorească din nou. Mihaela Botezatu este femeia care a şters trecutul tumultos pe care l-a avut cu prezentatoarea tv.

  • Silviu Prigoană (51 de ani) a trecut de la brunete la blonde. După ce s-a despărţit de Adriana Bahmuţeanu, omul de afaceri «a înflorit». Recent, Prigoană s-a deplasat în Republica Dominicană, unde a năşit băiatul unui prieten mai vechi. Acolo, acesta s-a afişat nonşalant în compania unei prezenţe feminine, alături de care a petrecut de zor, aceasta fiind partenera lui Silviu Prigoană şi naşă pentru cei doi tineri.

  • cine este noua iubita a lui silviu prigoana mihaela

    Silviu Prigoană nu pierde timpul! Proaspăt divorţat de Adriana Bahmuţeanu, afaceristul şterge urmele trecutului şi a înlocuit-o deja pe fosta soţie cu o blondă superbă. Mulţi s-au întrebat cine este noua iubită a lui Silviu Prigoană, femeia care a apărut deja de trei ori la braţul omului de afaceri în calitate de naşă. Click! îţi spune totul despre trecutul misterioasei doamne care i-a pus fostului soţ a lui Bahmu inima pe jar.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5