Silviu Biriş, student la Teologie Ortodoxă. Cum arată actorul la 45 de ani

silviu_biris_student_la_teologie_ortodoxa._cum_arata_actorul_la_45_de_ani.jpg

Silviu Biriş, student la Teologie Ortodoxă. Cum arată actorul la 45 de ani
Silviu Biriş, student la Teologie Ortodoxă. Cum arată actorul la 45 de ani

A fost prezent pe scena teatrului şi în serialele româneşti în ultimii 20 de ani. A renunţat la producţiile televizate pentru piese de teatru, dar nici asta nu i-a oferit linişte. Silviu Biriş e student la Teologie Ortodoxă, la 45 de ani.

Silviu Biriş, student la Teologie Ortodoxă

În ultimii 20 de ani, a fost actor la Teatrul Naţional din Bucureşti. Acum, Silviu Biriş este student la Teologie Ortodoxă. Vedeta în vârstă de 45 de ani îşi caută calea în viaţă. În prezent, este înscris la Universitatea Teologică Iustinian Patriarhul, secţia Pastorală.

„Trebuie să simţi vocaţie pentru amândouă. Trebuie să ai har”, susţine Silviu Biriş despre actorie şi teologie.

Actorul sustine că a simţit nevoia să dea la Teologie. Acesta a vrut să cunoască oameni care să îl ajute pe el să atingă esenţele creştinismului. Omul de încredere de la care primeşte sfaturi acum este părintele Valerian, pustnic la o bisericuţă din Masivul Buila-Vânturariţa.

Cum arată Silviu Biriş la 45 de ani? Vezi imaginile doar pe clickpentrufemei.ro!

Fructul care o ajută pe Anca Serea să aibă o siluetă de invidiat: "Nu-mi lipseşte niciodată"

Iuliana Luciu revine la TV! La ce post şi ce emisiune o puteţi revedea

 

Loading...

Citește și

  • Peisajul monden este plin de cântăreţe, actori, prezentatori, care au nasul mare. Chinezii consideră această particularitate ca fiind un semn al bogăţiei şi al norocului, iar Andreea Tonciu, Silviu Biriş sau Giulia Anghelescu sunt doar câteva dintre vedetele care demonstrează acest lucru.

  • ”Crucea de piatră- Ultimul bordel”, care abundă de scene deocheate, i-a făcut celebri, în 1993, pe Corina Dănilă (46 de ani) şi Silviu Biriş (44 de ani). Atâta patimă au pus la filmările din pat, încât povestea lor de dragoste avea să mute, pentru scurtă vreme, şi în viaţa de zi cu zi, după cum avea să declare chiar el. Dacă vă era dor de acest cuplu, vă spunem că îi puteţi vedea, luna viitoare, în piesa ”Căsnicie liniştită”.

  • Injurii, calomnii şi batjocură la cea mai morală facultate a Universităţii de Vest. Fostul şef al catedrei de Teologie, Viorel Cherciu, se simte persecutat atât de conducerea universităţii, cât şi de cea a Mitropoliei, pentru că a fost dat afară.