Silvia Oana Popescu este câștigătoarea «Bravo, ai stil! All Stars»

silviaaa.jpg

Silvia Oana Popescu este marea câștigătoare Bravo, ai stil! All stars
Foto Facebook

Finala «Bravo, ai stil! All Stars» a fost o adevărată provocare pentru concurente deoarece Alina, Iuliana, Marisa și Silvia au fost nevoite să demonstreze că sunt cele mai stilate femei din România. Silvia a câștigat marele premiu de 100.000 de lei în finala difuzată în direct sâmbătă, 16 iunie, primind 65,8% dintre voturile telespectatorilor, duelându-se în final cu Iuliana Doroftei, după ce Alina și Marisa au fost eliminate.

Silvia Oana Popescu are 36 de ani și s-a născut în Târgu Jiu. Totodată, ea este prima câștigătoare a reality show-ului, fiind declarată concurenta cu cel mai mult stil în primul sezon din «Bravo, ai stil!»

De-a lungul timpului, Silvia a reușit să șocheze fanii emisunii prin vestimentațiile ei controversate. Însă a fost foarte apreciată de jurați care i-au oferit note foarte mari pe parcursul edițiilor difuzate la KanalD. În cadrul finalei, concurentele au avut un concept vestimentar pe care au trebuit să-l respecte. 

Silvia a demonstrat faptul că merită să câștige și a avut o vestimentație care i-a convins atât pe jurați, cât și pe telespectatori că ea merită să fie câștigătoarea Bravo, ai stil! All Stars. 

35384488_1795986260509186_8983799710271668224_n.jpg

Silvia Oana Popescu a câștigat în fața Iulianei
Foto Facebook

„Îngenunchez în fața voastră! Voi m-ați făcut câștigătoare. Oficial, suntem învingători. Vă iubesc pe toți, învingătorii mei”, a fost mesajul pe care la scris ea pe Facebook după ce a aflat că a câștigat reality show-ul. 

Loading...

Citește și