Silvia Dumitrescu şi soţul ei au sărbătorit 26 de ani de căsnicie în costume de baie

12_silvia.jpg

Silvia și Florin, la parcul termal din Balotești

S-au întâlnit după câteva eșecuri în dragoste și împreună și-au dat o nouă șansă de care se bucură de 26 de ani. Silvia Dumitrescu (59 de ani) și Florin Ochescu (67 de ani) și-au sărbătorit marți mariajul longeviv într-un peisaj exotic, în piscinele celui mai mare parc termal de la Balotești.

Într-un costum de baie foarte sexy, artista și-a încântat soțul, care a sorbit-o din priviri. „Eu și Florin ne-am cunoscut în anul 1990 și ne-am îndrăgostit mai târziu. Am stat doi-trei ani logodiți și apoi ne-am căsătorit. N-am fost geloși niciodată pentru că avem încredere unul în altul”, ne-a spus Silvia Dumitrescu. Pe 9 februarie, de ziua lui, artista i-a transmis un mesaj emoționant: „La mulți ani, iubi! Azi îl sărbătorim pe iubitul meu soț, tată a doi copii minunați, chitaristul mereu în mare formă, prietenul cel mai bun, Florin Ochescu. Cu dragoste veșnică, Familionul!”. 

Loading...

Citește și

  • silvia dumitrescu dida dragan

    Cântăreţele Dida Drăgan (72 de ani) şi Silvia Dumitrescu (59 de ani) s-au luptat ani buni pentru inima chitaristului Florin Ochescu (66 de ani), însă doar una a reuşit să o păstreze. Amândouă au câte un fiu cu artistul şi de-a lungul timpului s-au ocolit una pe alta. Până duminică seară, la Restaurant Club Herăstrău, unde Dida şi Silvia au dat nas în nas la aniversarea de 50 de ani a compozitorului Ovidiu Komornyik.

  • Silvia Dumitrescu se numără printre cele mai nonconformiste artiste de la noi, care a surprins, încă de la lansare, cu ţinutele sale excentrice. Interpreta a apărut pe scenă în patine cu rotile, a avut părul colorat în toate felurile, a purtat minijup şi dres plasă, cu mult înainte ca toate acestea să devină o modă. Acum, la 58 de ani, nu e deloc diferită, căci uite cum ne-a surprins la lansarea albumului muzical “Asta sunt”!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1