Silvia de la «Bravo, ai stil» se mută din România! Care sunt motivele

silvia_popescu_1111112.jpg

Silvia, câștigătoarea concursului „Bravo, ai stil”, vrea să se mute în America
Foto: Instagram

După ce a câștigat două ediții diferite ale concursului „Bravo, ai stil”, Silvia Popescu se gândește să facă schimbări serioase în ceea ce privește viața sa personală. Silvia a mărturisit că își dorește chiar să părăsească țara care a făcut-o cunoscută, pentru a-și urma visul de a face modă.

Silvia Popescu își dorește să plece din România, deoarece are de gând să urmeze cursurile unei școli de modă din străinătate. Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil” speră să reușească să-și consolideze o carieră în domeniul modei și a decis, astfel, să ia cursuri de specialitate, care speră că o vor ajuta să-și „perfecționeze” talentul pe care deja îl posedă.

Aceasta a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, că viitorul îi va rezerva o plecare la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în America. Silvia dorește să se stabilească acolo chiar, pentru a se putea ocupa serios de modă, pasiunea ei din totdeauna. După ce a arătat de ce este în stare în cadrul competiției „Bravo, ai stil”, fosta concurentă a emisiunii dorește să se apuce serios de învățat, pentru a dobândi noi cunoștințe, care o vor ajuta să creeze și să experimenteze ținute inedite.

silvia_popescu_1.jpg

Silvia este pasionată de modă și dorește să se mute în America, pentru a urma cursurile unei școli de specialitate
Foto: Instagram

„Aş vrea să fac o şcoală de modă afară, chiar m-am gândit la acest lucru. Cred cu ardoare că şcoala poate mări talentul meu. Cei care nu aveţi talent şi vă apucaţi să faceţi şcoli, le faceţi degeaba. Altfel şcoala nu vă ajută, este inutilă. Şi cu talent şi cu şcoală eu aş fi o variantă îmbunătăţită, şi atunci aş fi alta. Mi-ar plăcea să fac asta şi cred că viitorul meu va fi unul fericit, dar nu aici, ci afară din România. (..) O să mă mut în America pentru o perioadă, asta este clar. M-am vizualizat făcând aceste lucruri. O să călătoresc foarte mult în viitoarea mea viaţă”, a explicat Silvia.

Loading...
 
 

Citește și

  • După ce a câștigat titlul de „cea mai stilată femeie din România”, nu o dată, ci de două ori, în cadrul competiției „Bravo, ai stil”, ediții diferite, Silvia Popescu dorește să facă niște schimbări în ceea ce privește înfățișarea sa. Cu marele premiu în mână, în valoare de 100.000 de lei, Silvia se gândește serios să investească în imaginea sa, acum fiind un exemplu de „stil” pentru multe doamne și domnișoare, simpatizante ale emisiunii de la Kanal D.

  • Finala «Bravo, ai stil! All Stars» a fost o adevărată provocare pentru concurente deoarece Alina, Iuliana, Marisa și Silvia au fost nevoite să demonstreze că sunt cele mai stilate femei din România. Silvia a câștigat marele premiu de 100.000 de lei în finala difuzată în direct sâmbătă, 16 iunie, primind 65,8% dintre voturile telespectatorilor, duelându-se în final cu Iuliana Doroftei, după ce Alina și Marisa au fost eliminate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1