Silvana Rîciu, pentru treia oară mămică! Artista a născut o fetiță: „Plâng de fericire”

silvana-riciu3.png

Silvana Rîciu a devenit mămică pentru a treia oară
Foto: Facebook

Artista de muzică populară Silvana Rîciu a devenit mămică pentru a treia oară joi, 24 septembrie, atunci când încă de la orele dimineții s-a grăbit la spital pentru a-și aduce micuța pe lume. Cântăreața a născut o fetiță perfect sănătoasă, care a fost așteptată cu nerăbdare acasă de frățiorii ei mai mari.

„Am foarte multe emoții. Aseară am și plâns pentru că mi-e frică. Astăzi vine pe lume bebelina, când este și ziua Andradei (cealaltă fetiță a vedetei n.r). Sănătoasă să fie, în rest nu contează”, a spus Silvana Rîciu, la primele ore ale dimineții, în cadrul unei emisiuni TV.

Silvana Rîciu a născut o fetiță

Iată însă că nașterea a decurs cum trebuie, iar fericita mămică va sărbători de acum în colo două zile de naștere la aceeași dată. „Aștept acest moment de 9 luni, probabil o să plâng de fericire, pentru că voi fi foarte emoționat”, a declarat și soțul vedetei.

silvana-riciu2.png

Silvana Rîciu a născut o fetiță
Foto: Facebook

Fetița celor doi, care a primit numele Anastasia Maria, a cântărit 3 kilograme și 600 de grame și a venit pe lume în această după-amiază. „Astăzi plâng de fericire! Dumnezeu ne-a oferit o minune! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria”, a scris Silvana Rîciu pe pagina sa de Facebook. Interpreta de muzică populară mai este mamă a doi copii, Andrada Maria și Luca Andrei.

silvana.jpg

Silvana mai are doi copii, fetiță și băiat
Foto: Facebook
Loading...